Sony Ericsson W600i

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
johny17
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Sony Ericsson W600i

Príspevok od používateľa johny17 »

co hovorite na tento mobil?mate s nim dobre alebo zle skusenosti?
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa mikkimikki »

nekupoval by som ho ... podla man je znacka WALKMAN len obchodny tah ... ked chces mobil s hodou kup si N91 ... ale nie radsej si kup NOKIU 6280
jaso
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jaso »

Vy Nokiaci ste hrozni.on sa pytal na se w600 a ty mu zacnes tlacit PiNokiu...navyse w600 je mobil strednej triedy,so stylom a hlavne cenou pre mladych a ty mu chces natlacit drahe nokie a jedna je manazer...tuktuk.samozrejme,ze walkman je margetingovy tah.ktory tah vyrobcu nie je marketingovy?k w600,je to fajn fon,ale 256mb je na mp3 naozaj malo...
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

tak ja mam d750i mam ho na mp3 a mam 64mb kartu :D a to je ultra malo :D chcem si kupit ason 512 ale az budem mat zbytocne kese :D.. ak mozem poradit ..skus si nasetrit aspon na to dečko .. aj ked najlepsie by bolo w800i :D .. ale ked sa ti paci dizajn toho telefonu .. tak z tym ti nepomozem :D.. lol a rady typu kup si n91 :D z toho sa smejem este teraz
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

Point napísal:tak ja mam d750i mam ho na mp3 a mam 64mb kartu :D a to je ultra malo :D chcem si kupit ason 512 ale az budem mat zbytocne kese :D.. ak mozem poradit ..skus si nasetrit aspon na to dečko .. aj ked najlepsie by bolo w800i :D .. ale ked sa ti paci dizajn toho telefonu .. tak z tym ti nepomozem :D.. lol a rady typu kup si n91 :D z toho sa smejem este teraz
:? taq ked chce mobil hlavne na mp3 taq N91 je asi naj volba ... ja mam D750i ..... uz sa tesim ze sa jej zbavym ... ak ed som dal do nej 1GB sony kartu taq sa obcas sprava pekne pomaly .... a mam taky pocit ze tu W600 si asi chce kupit na pausal a ta NOKIA 6280 ma podobnu cen ua je urcite lepsi
jaso
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

mikkimikki396 napísal::? taq ked chce mobil hlavne na mp3 taq N91 je asi naj volba ... ja mam D750i ..... uz sa tesim ze sa jej zbavym ... ak ed som dal do nej 1GB sony kartu taq sa obcas sprava pekne pomaly .... a mam taky pocit ze tu W600 si asi chce kupit na pausal a ta NOKIA 6280 ma podobnu cen ua je urcite lepsi
a ty si myslis,ze nokia sa s gigovou kartou sprava inak?spolužiak ma 6230i s 1gb a to je tiez pomale a navyse,nokia-cim vacsia karta,tym slabsia vydrz baterie... :tuktuk:
johny17
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

sa mi zdal najlepsi z tejto ponuky od Orangu....ma 256 MB pamat ale neviem ma aj pamatove karty?ale ako inak v pohode...som chcel N70 ale ta je draha 7500 Sk na pausal...
jaso
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Nema karty,v ponuke su aj lepsie samozrejme,ale podla mna sa n70 za tu cenu vobec neoplati...nokia sa vseobecne neoplati,lebo su vsetky predrazene a platis tam najma za znacku
johny17
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

no ale mne tych 256 MB myslim bude urcite stacit...
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

jaso napísal:Nema karty,v ponuke su aj lepsie samozrejme,ale podla mna sa n70 za tu cenu vobec neoplati...nokia sa vseobecne neoplati,lebo su vsetky predrazene a platis tam najma za znacku
n70 ma symbian a to je velke plus
jaso
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

symbian,symbian,dokaze super veci,ale chybaju mu zaklady...napr pisanie na jeden riadok na wape,to akoze co je?!roztiahnut sa to da iba ak je to vo wml kode napisane v tagu,inak nie.bocne tlacidlo regulacie hlasitosti ma jedinu funkciu.ta automaticka regulacia podsvietenia je sice super napad,ale ze sa to neda vypnut je maximalne chore...
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

jaso napísal:symbian,symbian,dokaze super veci,ale chybaju mu zaklady...napr pisanie na jeden riadok na wape,to akoze co je?!roztiahnut sa to da iba ak je to vo wml kode napisane v tagu,inak nie.bocne tlacidlo regulacie hlasitosti ma jedinu funkciu.ta automaticka regulacia podsvietenia je sice super napad,ale ze sa to neda vypnut je maximalne chore...
tieto malickosti co si my teraz spisal ma v zivote u symbianu netrapili
-TAMY-
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa -TAMY- »

W600i je to iste co w550i len ma EDGE.. Ziadny iny rozdiel.. Sam som mal W550i a bol som spokojny kym mi ho neukradli :)
jaso
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

mikkimikki396 napísal:tieto malickosti co si my teraz spisal ma v zivote u symbianu netrapili
keby si mal telefon,ktory tieto malickosti zvlada a potom by si presiel na symbian,inak by si hovoril.kamarat mal s65 a potom si kupil "bozsku" Nokiu E60,nechal si ju cca tyzden,ci ho presvedci,ale po tyzdni ho vratil najrychlejsie ako mohol...ako napisal:symbian dokaze super veci,ale chybaju mu zaklady a to je jeho velka slabina.
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

:? taq ja som mal symbian ... a az na to ze sa mi par krat pokazil mu nemozem nic vytknut :) nechajme to taq - BACK2TOPIC
M@tt21
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M@tt21 »

W600i ma mojho kamosa segra je to haluyzny mobil najviac sa mi na nom ppaci to prekrutenie ked sa otvara :D
inac je to v poho fon (lepsi jak muj K600i :hehe: )
jaso
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

mikkimikki396 napísal::? taq ja som mal symbian ... a az na to ze sa mi par krat pokazil mu nemozem nic vytknut :) nechajme to taq - BACK2TOPIC
to ze sa pokazil,nemozes prisudit symbianu ;) ok.mier
mikkimikki
Medium Professional
Medium Professional

jaso napísal:to ze sa pokazil,nemozes prisudit symbianu ;) ok.mier
ja viem ze uz je mier ... ale comu to mam prisudit ked my museli SOFT 3x prehravat :roll:

2Johny17: si napisal ze ti bude 256 MB pamat stacit ... no neviem neviem ... mne nestaci moja 4GB na mojom iPode a tam mam len MP3ky a na bil si urcite budes chciet urcite dat aj nejake obrazky hry a pod..
Napísať odpoveď