BullsHI7 napísal:Ty kokos Tomexx ty si mi najvacsi Grafik master na svete proste ty kokos konec no co tu od teba este uvidim asi skapem s takych ludi ako si ty fakt ze respect pre teba si proste davac Keby si este aspon tie filtre dobre napisal paneboze trapko...
Nie som najvacsi grafik na svete, ale rozhodne sa v tejto oblasti pohybujem uz dlhsie ako ty a uz som aj co-to dokazal. A trapko si tu ty, pretoze ukazujes ostatnym na obdiv hocaku priblblost co zbuchas v PS pouzitim par filtrov... Mal by si sa nad sebou zamysliet..
Ty kokos no jake recicky koneeeeec asi sa tu postim a potom si to este aj zozerem no kokos daj este nieco nech sa natom zasmejeme s kamaratmi takych uz bolo ako ty aj bude a mne je to uplne u pi*i mozem si tu dat co len chcem! Tak pls uz ku mne nic nekomentuj lebo budes zodpovedny za moju smrt a k tomu sa prida este par ludi co to kukali so mnou tak s panom bohom mam dost
BullsHI7 napísal:Ty kokos no jake recicky koneeeeec asi sa tu postim a potom si to este aj zozerem no kokos daj este nieco nech sa natom zasmejeme s kamaratmi takych uz bolo ako ty aj bude a mne je to uplne u pi*i mozem si tu dat co len chcem! Tak pls uz ku mne nic nekomentuj lebo budes zodpovedny za moju smrt a k tomu sa prida este par ludi co to kukali so mnou tak s panom bohom mam dost
OK, uz to balim.. Za rok-dva sa budes sam hanbit za tieto kecy.. Myslim, ze si kazdy urobil nazor.
Ja sa nehadam ani som nechcel ale ked niekto zacne hned pi*ov*** do niecoho ze je to trapne a podobne veci tak ma to vie nasrat a ja nie som taky dobry a pre mna to je good vec a zato ze pre neho to je ko*ot tak do toho nemusi hned davat ze traposina a podobne! Peace uz som o tom dohovoril
BullsHI7 napísal:Ja sa nehadam ani som nechcel ale ked niekto zacne hned pi*ov*** do niecoho ze je to trapne a podobne veci tak ma to vie nasrat a ja nie som taky dobry a pre mna to je good vec a zato ze pre neho to je kok**** tak do toho nemusi hned davat ze traposina a podobne! Peace uz som o tom dohovoril
no kedze si sa priznal ze v tom este dobre nevies robit tak by si to mal brat ako normalnu kritiku z ktorej sa mozes niecomu prucit...