čauky.problém je to 4dny a cd-rom TEAC DV-W22E- v noteboku normálně fungoval a těd vůbec píše to že není disk v jednotce ovladač tam je nečte vůbec nic..ten notebok je celou dobu na stejném místě takže nespadl jen cd-rom zabliká a konec..tušíte někdo čím to je...??
okoun napísal:čauky.problém je to 4dny a cd-rom TEAC DV-W22E- v noteboku normálně fungoval a těd vůbec píše to že není disk v jednotce ovladač tam je nečte vůbec nic..ten notebok je celou dobu na stejném místě takže nespadl jen cd-rom zabliká a konec..tušíte někdo čím to je...??
tak asi reklamovat,alebo kupit novy romku,taky problem?
je to v noteboku 2a půl roku starém ale já myslím že to není cd-rom ale nejaký problém s komunikací ona normálne zachrasti jen se neroztočí na tan vnitřní povel číst data...???musí to bej podle mého v nejakém nastavení nechce se mi kupovat cd-rom do noteboku není to zrovna nejlevnější že..
cd-rom i ovladač tam jsou ofiko original..jak vrátit zpět..aktualizovat ovladač nejde a odinstalovat se mi nechce když k noteboku nedavaj cd na cd-rom..nevííím a mam plnej hdd a potřebuju pálit.
mam tam win xp home taky ofico...
okoun napísal:cd-rom i ovladač tam jsou ofiko original..jak vrátit zpět..aktualizovat ovladač nejde a odinstalovat se mi nechce když k noteboku nedavaj cd na cd-rom..nevííím a mam plnej hdd a potřebuju pálit.
mam tam win xp home taky ofico...
nam tu nemusis pisat,aj mne dali vsetko originalne to je jasne,no nic brasko,ak ti to len zachrapci ako pises,tak amen s CD Romkou
nenacita absolutne ziadne CD?
je to CD Romka?alebo?
diktujem len z hlavy, ja tu mam win.server, takze:
Start - napoveda a odborni pomoc - obnoveni systemu
tam to vrat/obnov na datum kedy ti mechanika isla OK a po restarte uvidis ci sa problem odstanil, ak ano - OK, ak nie, bude to pravdepodobne v mechanike, alebo MB, radic, ... - teda HW problem
najlepsie bude ked sa ti na to pozrie niekto "trosku zdatnejsi"...kamos mal raz taky problem s new NB ale povedal mi hned ze sa mu to stalo po nejakej instalacii SW, tak ma po chvilke patrania po chybe napadla uz len tato moznost a "elegantne" sa to vyriesilo...nemusel nic reklamovat, vsetko bolo OK, teda aj v skutocnosti, pretoze pred tym v systeme sa to OK tvarilo, ale mechanika nic necitala....potom citala aj palila jak besna
chcelo by to vidiet...ked mas zalohovane data, alebo aspon rozdeleny disk a data na inom ako systemovom HDD, tak mozes "experimentovat"...skus to obnovit na este starsi datum ako si to daval naposledy...alebo nech poradi niekto iny, bo az taky macher nejsom...ale odinstalovanim tych softow si mozno nepomozes, pretoze tazko sa to opravi do povodneho stavu same, i ked mala sanca by mozno bola, len aby sa to zase nedomotalo uplne...
Neodinstalovával si nahodou Nero 7,lebo po odinstalovaní mi tiež zmizli mechaniky ale dalo sa to spravit, skus pozriet spravcu zariadení cez ovladaci panel, system, hardware a tam daj upresnit a klikni na položku spravca zariadenia.Ak ti tam v kolonke stav zariadennia vypisuje daku chybu, tak napiš aku.