Ktoru politicku stranu by ste volili? + Povolebna diskusia!

Diskusie na politické témy...

Ktorú politickú stranu by ste volili v nasledujúcich parlamentných voľbách?

ANO
17
3%
HZDS
26
5%
KDH
16
3%
KSS
17
3%
SDKU
140
27%
SF
11
2%
SMER
84
16%
SMK
13
2%
SNS
97
19%
inú - ziadnu
102
20%

Celkom hlasov: 523

Falcoxxx
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Falcoxxx »

he preco ze zaplkari?
Ja by som smk zrusil a spravil z nich obcianske zdruzenie. A ak by sa to nasej mensine nepacilo nech sa paci za dunajom je miesta dost tam to je este viac na juh :wink:
umk4s
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa umk4s »

romero napísal:och Slota. To je cislo. To by tu vyzeralo s madarmi :lol:
to by bolo velmi radikalne riesenie! ahehe
No ja by som volil opat Hzds...ale iba keby uz pan Meciar odstupil...
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

Falcoxxx napísal:he preco ze zaplkari?
Ja by som smk zrusil a spravil z nich obcianske zdruzenie. A ak by sa to nasej mensine nepacilo nech sa paci za dunajom je miesta dost tam to je este viac na juh :wink:
ty len nikam maďarov neposielaj. oni tu majú svoj domov a tí starší + ich predkovia tu žili ešte pred vznikom 1. republiky / myslím teraz ČSR / a o fašistickej SR ani nehovorím. ani jeden maďar nemôže za to kadiaľ vedie naša južná hranica.
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

krija napísal:ty len nikam maďarov neposielaj. oni tu majú svoj domov a tí starší + ich predkovia tu žili ešte pred vznikom 1. republiky / myslím teraz ČSR / a o fašistickej SR ani nehovorím.
...presne tak ako hovoris. Ziju tu uz niektori aj tretiu generaciu a este stale nevedia po Slovensky :-/ Kebyze si teraz prestahujeme celu nasu dedinu do ciny tak zacneme ucit cinanov po Slovensky aby sme tam mohli prezit
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

XilleR napísal:...presne tak ako hovoris. Ziju tu uz niektori aj tretiu generaciu a este stale nevedia po Slovensky :-/ Kebyze si teraz prestahujeme celu nasu dedinu do ciny tak zacneme ucit cinanov po Slovensky aby sme tam mohli prezit
koľkých poznáš, čo nevedia po slovensky?/aj keď viem, že sú taký, napr moja stará mama/ na každej maďarskej základnej škole sa vyučuje aj slovenský jazyk. takže sa s tebou dohovorý každý.
a aj medzi slovákmi sa nájdu experti na slovenčinu /a nie sú to maďari/, to je vidno aj na tomto fóre. potvrdí to môj malý postreh ešte zo strednej školy. dvaja spolužiaci: takpovediac čistokrvný slovák dostal z diktátu štvorku a na druhej strane čistokrvný maďar z toho istého diktátu mal za jedna.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

cistokrvny madar neexistuje :)
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

taky pekny citat som niekde cital ,ze
"keby volby mohli nieco zmenit, tak by nam ich uz davno zakazali"
...
das fas
Star
Star

Príspevok od používateľa das fas »

Obrázok
:D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

SDKU vyhlasilo ze pojde do vlady aj s HZDS :!:
PAT
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa PAT »

jin153 napísal:SDKU vyhlasilo ze pojde do vlady aj s HZDS :!:
to hej topiaci sa aj slamky chyta :lol:

KDH vyhlasilo ze z HZDS nepojde a aj opacne :!:
das fas
Star
Star

jin153 napísal:SDKU vyhlasilo ze pojde do vlady aj s HZDS :!:
V prvom rade SDKÚ vyhlásilo že podla nich by pre Slovensko bola najlepšia vláda SDKÚ,SMK,KDH,HZDS, a v tomto zložení by HZDS prakticky nič nezmohlo a mohli by pokračovať reformy.Vždy lepšie ako Fico, ktorý otvorene povedal že KDH má problémy, čím naznačil že s nimi by nerád šiel.Ale keď nepojde KDH nepojde ani SMK a to znamená že Fico chce prakticky vládnuť s HZDS a SNS :x :smt078
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

S HZDS by to si myslim aj slo bez Meciara bez problemov. Ked sa spomenie, najvacsi problem sa vidi v Meciarovi a kazdeho napadne jeho meno. Napr. podla mna taky Veteska je celkom dobry politik. A ja osobne neznasam HZDS len kvoli tomu, ze je tam Meciar. A ano, zlozenie vlady SMK,SDKU-DS, KDH a HZDS by bolo pre Slovensko najidealnejsie. Tamten klamar Fico, ozran Slota nas nedovedu nikam, akurat tak pred rok 98 mozno.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

p4ra napísal:S HZDS by to si myslim aj slo bez Meciara bez problemov. Ked sa spomenie, najvacsi problem sa vidi v Meciarovi a kazdeho napadne jeho meno. Napr. podla mna taky Veteska je celkom dobry politik. A ja osobne neznasam HZDS len kvoli tomu, ze je tam Meciar. A ano, zlozenie vlady SMK,SDKU-DS, KDH a HZDS by bolo pre Slovensko najidealnejsie. Tamten klamar Fico, ozran Slota nas nedovedu nikam, akurat tak pred rok 98 mozno.
:cry: :cry: bojim bojim :cry: :cry:
no miki si hrabal celych 8rokov dokopy za 8rokov nespravil podla mna nic za co si zasluzi obdiv tak preco nedat sancu inym?
Slota urcite lepsi ako bugar ktory kope za svojich-MADAROV
inac pekne sa miki vyfarbil ked povedal ze pojde do vlady aj s HZDS vidno ze jeho slova NEMAJU vahu nieco povie a ked ma na male hned to zmeni :roll: takisto jeho vyhlasenie ze najlepsia vlada by bola mensinova SDKU-SMK-KDH ale do P**** ved ti sa akurat teraz rozpadli a uz budu zrazu spolu?? ved sa uvedomte ze dzurinda trepe kktiny
BTW: vsetci nariekate ze fico zrusi reformy pokial ja viem zrusi ich ked tak, len malo ostatne upravi a to chcel aj miki nie? a mal na to sakra vela casu :roll:
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

vendo napísal:BTW: vsetci nariekate ze fico zrusi reformy pokial ja viem zrusi ich ked tak, len malo ostatne upravi a to chcel aj miki nie? a mal na to sakra vela casu :roll:
aj toho sa bojime, napr druhy dochodkovy pilier, najskor ho chcel fico zrusit, ale ked zistil kolko ludi sa do neho zapojilo tak hlasi, ze ho nezrusi, ale namiesto toho zmeni pomer akym si sporitelia setria cez druhy pilier, a to tak, aby tento druhy pilier nebol vyhodny pre sporitela, dakujem pekne ale neprosim taketo zmeny
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

sundevil napísal:aj toho sa bojime, napr druhy dochodkovy pilier, najskor ho chcel fico zrusit, ale ked zistil kolko ludi sa do neho zapojilo tak hlasi, ze ho nezrusi, ale namiesto toho zmeni pomer akym si sporitelia setria cez druhy pilier, a to tak, aby tento druhy pilier nebol vyhodny pre sporitela, dakujem pekne ale neprosim taketo zmeny
môže upraviť len pomer rozdelenia percent medzi sociálnou poisťovňou a dss. plus kde berieš tú istotu, že aj teraz to je výhodnejšie pre sporiteľa?
jediný kto bude ryžovať sú DSS poťažmo si volačo odkrojí aj štát. agenti jednotlivých dss dostávali okolo 2500,- za každého získaného sporiteľa.
tie love nedostávali len tak.
ak by v tej dôchodkovej reforme nebol obsiahnutý bod o možnosti dedenia nasporených prostriedkov najbližšími rodinnými príslušníkmi tak sa na tú p*j*b*n* kaníkovú reformu všetci vybodnú.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

ved prave o tie percenta ide, ked ti pojde do DSSky nie, tusim teraz je to 9%, ale iba 2% a z toho ked si odratas poplatky tak si na dochodok nikdy nenasetris
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

DO pi*e!!
SMER SNS HZDS
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Ad. potvrdena koalicia Smer, HZDS, SNS... neprekvapilo. Zaroven ma potesilo, ze Meciar so Slotom nebudu v ziadnej ustavnej funkcii. Kazdopadne sa mozme pripravit na 4 roky skandalizovania, najma zo strany SDKU, IMHO. Situaciu uplne nezvladlo KDH, ktore od volieb vsade vyhlasuje, ako oni do vlady so Smerom nevstupia a dnes- prakticky po funuse- predsednictvo rozhodne, ze aj by isli. Ked sa to dozvedel Bugar, skoro ho "drblo", kedze SMK v koalicnej spolupracii so Smerom problem nevideli- koaliciu Smer + SMK + KDH blokovali prave postoje KDH. Hold, ako najvacsi luuuzer z tejto situacie vyslo KDH, ktore si "posralo" vztahy s SMK, Smerom, este viac s SDKU a naviac su aj na smiech, kedze prist s takymto vyhlasenim 5 min. po 12_tej je fuckt ROFL...

PS: A netvarme sa prekvapene... :roll:
braino.swk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa braino.swk »

...posledný nech zhasne.... :cry:
das fas
Star
Star

Presne čo som vravel, Fico to zas geniálne vyriesil len aby sa dostal k moci.Teraz 29% slovákov, zistí koho volilo. HA-HA, tak vám treba. :) Čo ste si zvolili, to máte. SMER+SNS+HZDS jeden horší ako druhý :roll:
Zamknuté