Zacni pozvolne posilovat a ked budes mat 18 budes taky namakany ze budes robit vyhadzovaca alebo osobneho strazcu. Urcite si kazdy rozmysli ci skoci do chlapika co ma 210cm a 150Kg.
myllo napísal:v skolke som mal 140cm,v prvom rocniku 146cm,6 rocniku 191cm.
chlapce prestan stim uz konecne myslis ,ze toto nieko potesi? vies co po tesi mna ked sem hodis svoju fotku lebo ti absolutne neverim ,ze si taky vysoky
a nehovor ,ze ste sa v skole nefotily mohol by si sem dat skolske fotky
teraz to vyzera jak kebyze si serem do huby no mozno sice ano ale priklady a realita hovori neco ine.. poznam asi tak 4 tipkov ktory sypu iba cisto kreatin od 13 - 15 rokov a za tych par rokov co ich poznam maju pod 180cm a vyrastli za tie 2-4 roky maximalne o 20 cm. ale ich svalovy objem aj sila sa o mnoho zvacsila tak ja neviem urcite to nie je najlepsia cesta ako zastavit vyvin ale fakt 210 cm v 14 rokov je fakt kur*a vela chlapca akoze troska neco bude v 30 - 40 rokoch fakt boliet urcite to budu klby..
myllo napísal:Ahojtevsetci.trapi ma moja vyska mam len 13 teraz budem mat 14 v auguste a meriam 2,10cm.nohu mam velku tak ze si musim objednavat cez internet topanky.Mama ma 193cm a oco 217cm hovoria ze mam predkov vysokych.moj pradedko bool najvyssim slovakom v rokoch 1940-1970 meral okolo 228cm.bol som u doktora ten mi povedal ze mam narast este o 24cm tak si to vypocitajte.
M4jk1:-) napísal:ked budes velmi posilovat tak sa ti kosti uz nebudu vyvijat , pretoze bielkoviny nepojdu do kosti ale do svalov hlavne drepy ze si das zavasie na ramena a ides
urcite by som nezacinal s cinkou na ramenach... najprv bez, max. iba tycku a po nejakej dobe pridavat zavazia... ale male vahy... a v tvojom veku by som cvicil len s vlastnou vahou, ked uz....
tak toto hej...ja s mojimi 165 cm by som proti tebe nemala sancu a to mam 15 ........ale zas ja kebyze mam tolko cm co ty tak by ma asi vies co...som skoro najmensia s triedy(tusim 2 ci 3 najmensia) ale riadim sa heslom(no nieze riadim skor sa mi lubi) "co je male to je pekne"......aspon mas nadhlad