13 napísal:Presne čo som vravel, Fico to zas geniálne vyriesil len aby sa dostal k moci.Teraz 29% slovákov, zistí koho volilo. HA-HA, tak vám treba. Čo ste si zvolili, to máte. SMER+SNS+HZDS jeden horší ako druhý
uz len miki bol ten najlepsi ked ani nevies co bude prsne fico robit
ako povedal dnes slota a aj fico nieco podobne povedal : vsetko toto zastrasovanie je trapne aj to ze nas europa odmietne omg
ja som rad ze to bude tak. aspon ludia zistia ze ani fico nieje boh co im carovnym prutikom vyriesi ich vlastne problemy. sak nech sa spamataju.kdh ma sklamalo najviac. taky su jak zaspaty, uz im nikdy nedam hlas. bojim sa len toho ze fico nam spravi to co ti hlupaci v madarsku. no uvidime. som zvedavy. skoda ze v sns su taky dusevny uboziaci, pretoze zisla by sa aj nejaka strana ako protivaha smk ale toto to urcite nieje. alkoholik a buran na cele.
skoda ze uz tu nieje Filip s Radicom, opat by sme sa mali na com smiat...
Nie som 100 krat nadseny ale ani sklamany, drzim novej koalicii palce, snad vydrzia cele 4 roky, ukazu konecne, co je to stabilna vlada a pozenu Slovensko cestou dopredu.
Inak suhlasim s Tomasitom, co sa tyka toho skandalizovania zo strany SDKU...to nas este len cakaju show...
Holubar napísal:...ukazu konecne, co je to stabilna vlada...
Stabilna vlada? Fico a Mečiar, ktorí sa na ničom nevedeli dohodnúť ani v opozícii? (v koalícii je to omnoho ťažšie) Navyše budú mať proti sebe silnú opozíciu, ktorá im na stabilite rozhodne nepridá
zelovoc napísal:skoda ze v sns su taky dusevny uboziaci, pretoze zisla by sa aj nejaka strana ako protivaha smk ale toto to urcite nieje. alkoholik a buran na cele.
zaujimave ze najprv to povies v mnoznom cisle a potom spomenies jedneho poznas z sns aj niekoho ineho okrem slotu a mozno malikovej-belous... ?
Ali N napísal:Stabilna vlada? Fico a Mečiar, ktorí sa na ničom nevedeli dohodnúť ani v opozícii? (v koalícii je to omnoho ťažšie) Navyše budú mať proti sebe silnú opozíciu, ktorá im na stabilite rozhodne nepridá
Opozicia bude silna jedine ak bude jednotna. O to sa trocha bojim. Kazdopadne to bude velmi zajimave, ako Fico dokaze so svojou vladou uskutocnit co i len minimum zo svojho programu.
Tak ako povedal moj vzor, najnormalnejsi clovek v Slovenskej republike, Bela Bugar, takato zostava koalicie (SMER, SNS, HZDS) je najhorsou moznou volbou pre SR, ktorej som obcanom. Slota by nemal byt vobec v parlamente a to ani ako poslanec, ale mal by ucinkovat ako saso s potulnym cirkusom. No a Meciar to je uz "kapanek" ina trieda... Ma krv na paprciach a bude hnit v pekle. Takehoto cloveka mate ako "otca" samostatnej Slovenskej republiky. No dakujem pekne ! Predpovedam, ze tato vlada sa rozpadne do jedneho roka a komunista Fico bude trvale umiestneny v liecebnom ustave pre choromyselnych. Darmo, ako ho jeho komunisticki rodicia vychovali, taky aj je. Napriek tomu, ze Slota nebude ministrom vnutra, aj tak sa ma na co tesit - moze ziskavat dalsie financie zo statneho rozpoctu, takze moze postavit sochu hoci aj v kazdej ulici v Ziline.
Taketo vladne strany som este v zivote nevidel - Jan Slota a ako aj Vladko Meciar, ktoremu to uz v minulosti bolo doporucane Aspociaciou psychiatrov SR, by sa mali nechat vysetrit. Som pevne presvadceny, ze su to dusevne chori ludia a mali by brat na to lieky.
Les napísal:...
Taketo vladne strany som este v zivote nevidel - Jan Slota a ako aj Vladko Meciar, ktoremu to uz v minulosti bolo doporucane Aspociaciou psychiatrov SR, by sa mali nechat vysetrit. Som pevne presvadceny, ze su to dusevne chori ludia a mali by brat na to lieky.
to sme tu vsetci presvedceni aj o tebe a ty stale nie a nie ist na tu psychiatriu
LES DA RULEZZZ!!!!
MA TOTAL PRAVDU.
Ficko a jeho yebnuti privrzenci sa mozu strcit do pi-ce.
Bodaj by fica muflon do riti poyebal aj s touto koaliciou.
// Nabuduce to skus bez vulgarizmov. 2 dni prijemny chladok. Tomasito
Martin44 napísal:LES DA RULEZZZ!!!!
MA TOTAL PRAVDU.
Ficko a jeho yebnuti privrzenci sa mozu strcit do pi-ce.
Bodaj by fica muflon do riti poyebal aj s touto koaliciou.
V politike s tebou suhlasim
k tej trojkoalicii: ked to naozaj vyjde tak pojde Slovensko velmi rychlo do pi*e
a kedze studujem v Prahe, tak mi slaba koruna vyrazne uskodi, je*at vas volicov tychto stran a to nehovorim o inych problemoch, ktore vzniknu.
Tak pani to sme dopadli.To co Dzurinda urobil za posledne roky svojej vlady teraz zrusi Fico behom 2 tyzdnov.Slovensko sa posunie dozadu o 40 rokov najmenej . Ale ludia chceli zmenu,tak ju maju.
Les napísal:ale mal by ucinkovat ako saso s potulnym cirkusom. No a Meciar to je uz "kapanek" ina trieda... Ma krv na paprciach a bude hnit v pekle.
No, co na tie tvoje "perlicky" povedat. Hadam nic, hadam len chvala Panu Bohu, ze ludia ako ty su v prdeli zasiti za velku mlakou a stekaju zpoza plota. Ty by si mohol byt Ficov promoter potom, v tom cirkuse. ...btw... behni tomu cvokarovy, da ti na to take pirule. Alebo vlastne ani nemusis, sak to by si uz nebol ty.
dajme im cas,aj vladko s mikim mali na to kazdy 8 rokov,este zatial nic neukazali a uz ich vsetci hadzu do vreca
to ze henti saskovia rozkradli tento stat je tiez unikatne,vdaka im
E499.3056 napísal:No podla mna mne buduca koalicia plne vyhovuje. Volil by som nieco medzi SNS (dobry program) a HZDS (S panom bohom, idem od Vas, neublizil som...)
ha ha ha .... dobry program? a aky maju iny program okrem : Madari za Dunaj??
k teme: Pan sudruh Fičo sa uz konecne posadi do ministerskeho kresla a dosiahol to po com uz niekolko päťročníc cakal... tak nam treba sprostym slovakom!
/btw ja som ho nevolil
Robert Fico sa štyri roky pripravoval v opozícii na kariéru ľavicového premiéra. Desať dní mu stačilo, aby si ju zničil.
Koalícia s Vladimírom Mečiarom a Jánom Slotom mu zaručuje pád medzi politikov, ktorými ľavicová Európa pohŕda. Je vôbec možné, že takú jednoduchú logiku nechápe?
Ale kariéra Roberta Fica sama osebe nie je dôležitá, napokon, každý si svoj osud určuje sám. Včerajším rozhodnutím, žiaľ, určil aj ďalší osud krajiny na niekoľko rokov. Potvrdil slovenský stereotyp dvoch politických generácií, ktoré stoja nezmieriteľne proti sebe už 16 rokov.
Zakladateľom tohto stereotypu bol práve Mečiar - a Fico sa k nemu včera prihlásil ako jeho dedič. Pribratím Slotu navyše zničil vyhliadky Smeru, aby sa jedného dňa stal modernou ľavicovou stranou.
Slovensko malo jedinečnú šancu zlomiť stereotyp dvoch rôznych spoločenstiev, ktoré ako keby žili každé v inej krajine. Po prvý raz umožňoval výsledok volieb inú kombináciu, lebo po prvý raz Mečiar zoslabol na úroveň marginálneho politika. Fico ho vyzdvihol k sebe, ako keby sa zo strachu pred budúcnosťou potreboval oprieť o dôverne známu minulosť. Taký prejav slabosti sa v politike kruto trestá.
Ale Ficov osud nie je dôležitý. Pre nás bude dôležité, aby sme si dokázali na ďalšie roky zachovať dôstojnosť a vieru v hodnoty, ktorým sa budúci premiér včera z plného hrdla vysmial.