Ktoru politicku stranu by ste volili? + Povolebna diskusia!

Diskusie na politické témy...

Ktorú politickú stranu by ste volili v nasledujúcich parlamentných voľbách?

ANO
17
3%
HZDS
26
5%
KDH
16
3%
KSS
17
3%
SDKU
140
27%
SF
11
2%
SMER
84
16%
SMK
13
2%
SNS
97
19%
inú - ziadnu
102
20%

Celkom hlasov: 523

POiNTER
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa POiNTER »

Za to co sa stalo nesie svoju vinnu najme minula koalicia...nehadzte vinnu, len na volicov...pretoze ti sa rozhodovali len podla toho co tu bolo doteraz.
Teraz nastane zase velke zastrasovanie ludi o tom ako pojde Slovensko dole vodou a ako nas prestane europa akceptovat (aj ked europa nas akceptuje aj tak len do takej miery, aka je pre nu vyhodna)... aj ja mam urcite obavi, ale myslim si, ze sa to dost zvelicuje...vsetko ukaze cas. Nie som sice nadseny z buducej koalicie, ale neplati na mna ani bu bu bu.
:wink:
C954
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa C954 »

braino.swk: no, ano. Slovakom slovensku vladu. Istotne, dajme im cas. Ako sa kradlo za dzurindu tak sa uz kradnut nebude. Ako sa klamalo za dzurindu uz sa asi nebude. Dam im cas :P
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

...mne je to viac menej jedno ...strasne nemam rad madarov, ale mi vyhovuju vo vlade viac ako SMER ...nech je tam hocikto, len sa pls NERUSIA REFORMY!!!! za ktore sme platili hlavne my :?
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

E499.3056 napísal:braino.swk:Ako sa kradlo za dzurindu tak sa uz kradnut nebude. Ako sa klamalo za dzurindu uz sa asi nebude.
Tomu fakt veris? Prve co ma napdlo ked som vcera pocul aku budeme mat vladu bolo: Tak s Panom Bohom idem od vas.... a posledny nech na slovensku zhasne svetlo ;)
a druhe: Ze to takto nechat nemozme treba zopakovat rok '89 a podme do ulic a prec s Cervenym Fickom.
C954
Light Star
Light Star

nie... namiesto 17.11 pojdeme prostestovat 11.17 pride tam aj Bud Janaj, zosnuly Jan Kebap atp - :D ZE???
jackb
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa jackb »

a je to v riti...ako som pisal...asi sa zacenm pomaly balit...kym sa da ist na Zapad...bude to upne ako pred 8rokmi,ak nie ako pred 17
:smt096 je mi z toho na sablu
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa canopus »

tym co sa nepaci,mozu ist nech sa paci na zapad,ale nech sa sem nevracaju,a urcite sa reformy nebudu rusit,iba tie co su pre stat nevhodne,aj tak sa musia niektore opravit co dodzubala predosla vlada
kazdy len kritizuje,vsetko ukaze cas
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

canopus: Podla mna realne, tato vlada bude fakt pre Slovensko utopiou. Kua, ved sa pozrime na reakcie unie, statov, sveta. Myslis si, ze oni su blbi a nevedia, co sa tu deje? Ved Ficov jediny cielov bolo sa stat premierom, jeho tuzba. Podla mna jednoducho ten clovek nie je osobou, kt. je doveryhodna na post premiera, o Meciarovi a Slotovi uz toboz nehovoriac.
C954
Light Star
Light Star

Nechaj tak... bude len dobre :lol:
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:canopus: Podla mna realne, tato vlada bude fakt pre Slovensko utopiou. Kua, ved sa pozrime na reakcie unie, statov, sveta. Myslis si, ze oni su blbi a nevedia, co sa tu deje? Ved Ficov jediny cielov bolo sa stat premierom, jeho tuzba. Podla mna jednoducho ten clovek nie je osobou, kt. je doveryhodna na post premiera, o Meciarovi a Slotovi uz toboz nehovoriac.
tak to treba vysvetlit cirka 750 000 ludom co ho volili,a zdrbat tych ostatnych 46 % ludi co neboli volit,ludia si vybrali to co chceli a co ich prinutilo zaujat taketo stanovisko,a ti co tu pisu,je ich par co maju nad 18 rokov,je zanedbane mnozstvo,nech si pisu dalej,
vsak uvidime a nehovorme este dopredu,stacilo co urobili predosle vlady,aby som sa presvedcil koho zase volit
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

p4ra: utopiou? Chapes vyznam toho slova? Nejak mi nedochadza ako moze byt tato vlada utopiou..

utópia -ie ž.

1. nereálna, neuskutočniteľná predstava, ideál, sen: sociálna utópia; cesta na Mesiac už nie je utópiou; filoz. predstava dokonalého štátu, zriadenia

2. umelecké dielo vychádzajúce z takejto predstavy;

utopický príd. založený na utópii: utopická predstava, utopická literatúra; utopický socializmus;
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

t0m4s3: Neviem, ci si natvrdly alebo blby, ale kazdy rozumny clovek si velmi jednoducho vysvetli, co som tym myslel. Najblizsie, ked nemas co k teme, tak sa drz prispevku. Slovencinu mi vysvetlovat nemusis, ovladam ju vyborne.

canopus: Problem je, ze ti ludia uz su z toho znechuteni volit. Proste politicke spinave hry, prepieracky na verejnosti. Verim, ze aj SNS ludia volili aj zo samopasnosti mnohi. Kamarati mi spominali, ze ich matky povedali, ze volia za SNS uz len zo samopasnosti. Tak co ocakavame od takych volicov? Volenie by mala byt zodpovedna zalezitost.
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

t0m4s3 napísal:p4ra: utopiou? Chapes vyznam toho slova? Nejak mi nedochadza ako moze byt tato vlada utopiou..

utópia -ie ž.

1. nereálna, neuskutočniteľná predstava, ideál, sen: sociálna utópia; cesta na Mesiac už nie je utópiou; filoz. predstava dokonalého štátu, zriadenia

utopický príd. založený na utópii: utopická predstava, utopická literatúra; utopický socializmus;
hh vidno ze si hraval WG :D
a k teme: nemyslim, ze sa budu robit nejake velke prevraty - niesme sme v dobe diktatorov, teda statu nevladne len jeden a dokonca je takmer iste ze vlada sa bude skladat z viacerych stran (som asi velky optimista co? :-) )
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

t0m4s3 napísal:p4ra: utopiou? Chapes vyznam toho slova? Nejak mi nedochadza ako moze byt tato vlada utopiou..

utópia -ie ž.

asi si to mojko nepochopil :lol: :lol: :lol:
myslel tym asi idealnu spolupracu medzi jednotlivymi ludmi v politike
co uz s tebou,kludne spinkaj dalej :evil:
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

XilleR napísal:a k teme: nemyslim, ze sa budu robit nejake velke prevraty - niesme sme v dobe diktatorov, teda statu nevladne len jeden a dokonca je takmer iste ze vlada sa bude skladat z viacerych stran (som asi velky optimista co? :-) )
ty si len teraz vstal? vies aky bude pomer vo vlade?
smer 11
sns 3
hzds 2
v parlamente
smer 50
sns 20
hzds 15
ak toto nieje vlada jednej strany tak potom neviem
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

sundevil napísal:ty si len teraz vstal? vies aky bude pomer vo vlade?
smer 11
sns 3
hzds 2
v parlamente
smer 50
sns 20
hzds 15
ak toto nieje vlada jednej strany tak potom neviem
16 rezortov je?dobre vediet,to som nevedel
kto rozhoduje ako sa to podeli vo vlade,myslim poctom
sundevil
VIP
VIP

canopus napísal:kto rozhoduje ako sa to podeli vo vlade,myslim poctom
vitazna strana + dohoda s koalicnymi partnermi
inac je zaujimave sledovat ako sa tocilo okolo toho ze slota bude minister vnutra, najskor to bola jeho poziadavka, potom uz nemal ziadne poziadavky, a potom smer mal poziadavku na ministra vnutra, pekny kolotoc :P

edit:Z rozhodnutia o novej koalícii je jasné, že nedôjde k zúženiu počtu členov vlády a bude mať naďalej 16 členov: Smer 11, SNS troch, HZDS dvoch.

Smer má podľa informácií SME prioritný záujem o rezorty vnútra, obrany, zahraničia, financií a sociálnych vecí.
canopus
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

sundevil napísal:vitazna strana + dohoda s koalicnymi partnermi
inac je zaujimave sledovat ako sa tocilo okolo toho ze slota bude minister vnutra, najskor to bola jeho poziadavka, potom uz nemal ziadne poziadavky, a potom smer mal poziadavku na ministra vnutra, pekny kolotoc :P

edit:Z rozhodnutia o novej koalícii je jasné, že nedôjde k zúženiu počtu členov vlády a bude mať naďalej 16 členov: Smer 11, SNS troch, HZDS dvoch.

Smer má podľa informácií SME prioritný záujem o rezorty vnútra, obrany, zahraničia, financií a sociálnych vecí.
som zvedavy co porobi fico s nasou armadou,lebo tento rezort kolko dostava penazi je az nehorazne hlupe,mozno ako jediny z vas som bol na vojne a keby ste to videli ako sa plytve peniazmi,tak by ste to pochopili,myslimze chcel stiahnut z afganistanu aj z iraku vojakov,ci nie?
sundevil
VIP
VIP

ano chcel stiahnut vojakov
armada tu mala 40rokov postavenie akoby jej vsetko patrilo a tazko sa s tym bojuje
ono toto vsetko sa vola verejne obstaravanie, je to 80miliard rocne a z toho 60% vsetkych zakaziek ide priamym zadanim, ziadna privatizacia nezarobi takrychlo ako verejne obstaravanie, je to luxusny kseft
Linkman
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Linkman »

smer hzds a sns proste hnus a humus v pravom zmysle slova
Zamknuté