hodnodte Artrage kresby
-
tom.tom11
Star
- Kontaktovať používateľa:
Artrage kresby
som sa dnes trochu hral...trvalo to asi 30minut
hodnodte 
hodnodte -
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Artrage krezby
V jednoduchosti je sila!tom.tom11 napísal:som sa dnes trochu hral...trvalo to asi 30minut .....hodnodte
hm....tak som si nainštaloval ten Artrage 2....už mi stačí len aby som vedel kresliť
.....kukal som si na nete nejaké obrázky a len takto som čumel
. Sa mi ani nezdá že to niekto zvládol. Dá sa niečo fakt dobre spraviť aj s myšou? bo viem že to je dobré na tablet...
a ešte sa chcem spýtať:
1. ako vypláchnem pohárik s vodou?
2. som sa v tom nejako špáral a zistil som, že sa tam dajú napichnúť na špendlíku obrázky z kompu. No ale keď to tak uložim tak sa to uloži bez nich. Neviete čo s tým? a takisto sa ten obrázok da zliať s pozadím....takisto to po uložení neostane tam kde to ma...
3. niekde som videl, že sa tam da naimportovať fotka a da sa ju skarikaturovať. Viete ako sa to robí?
a ešte sa chcem spýtať:
1. ako vypláchnem pohárik s vodou?
2. som sa v tom nejako špáral a zistil som, že sa tam dajú napichnúť na špendlíku obrázky z kompu. No ale keď to tak uložim tak sa to uloži bez nich. Neviete čo s tým? a takisto sa ten obrázok da zliať s pozadím....takisto to po uložení neostane tam kde to ma...
3. niekde som videl, že sa tam da naimportovať fotka a da sa ju skarikaturovať. Viete ako sa to robí?