Deep Forest
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Deep Forest
Hovori vam nieco tato muzika? Ak ano, povedzte mi na nu svoj nazor. Keby niekto mal zaujem sa dozvediet nieco viac, tak nech sa pozrie na www.deepforestmusic.com. Dopredu upozornujem, ze to nie je muzika pre zasoplene deti, kt. je vsetko blbost, len Tokio Hotel a pod. sracky su OK. Fakt by ma zaujimal vas nazor. Ja som sa k tomu dostal uplnou nahodou, pri pozerani tochto videa:
www.wherethehellismatt.com - strasne sa mi zapacila muzika v pozadi, tak som po tom patral a cez weekend som stiahol 9 albumov v jednom baliku.
Este mensi opis tejto muziky:
Deep Forest is a French music duo made up by Eric Mouquet and Michel Sanchez. The two musicians mate traditional ethnic music with modern synthesizers resulting in a sound that is both unique and addictive.
EDIT: Nejake to video, aby ste mohli pocut, aka je to muzika:
Deep Forest - Marta's Song
Deep Forest - Sweet Lullaby
www.wherethehellismatt.com - strasne sa mi zapacila muzika v pozadi, tak som po tom patral a cez weekend som stiahol 9 albumov v jednom baliku.
Este mensi opis tejto muziky:
Deep Forest is a French music duo made up by Eric Mouquet and Michel Sanchez. The two musicians mate traditional ethnic music with modern synthesizers resulting in a sound that is both unique and addictive.
EDIT: Nejake to video, aby ste mohli pocut, aka je to muzika:
Deep Forest - Marta's Song
Deep Forest - Sweet Lullaby
-
seth82
Darca
Tusim si klepol na moju strunu...ja som ich v minulosti tiez nasiel len nahodou, prechadzal som si disky na Soulseeku a nasiel som tam zopar albumov od deep forest - hned sa mi to zapacilo...tusim mam od nich skoro vsetko, problem je ze som si to nechal nechtiac doma a teraz som to skoro rok pocuvat nemohol...kua....Inac....neviem ci to bude spravny krok, ale ak mozem, tak by som odporucil Dj Tiesta, ktory tusim zmixoval nejake tie skladby do rychlejsej podoby, Tusim je to jeden z jeho mixov Search Of Sunrise, ale zaboha neviem ktora cast, ma ich totiz plno...problem je ze sa to priklana dost k Trance, co ja teda nejako extra nemusim, ale pocuvat sa to da, chlapec sa s tym celkom pohral...Ak sa ti paci tento styl Ethno, skus nejake tie Indie, alebo ak chces nacriet troska viac do elektroniky, tak jednoznacne odporucam Amon Tobin, je to uz troska extrem, ale skus, je to tiez dost ezotericke, mne sa to celkom paci...PEACE
-
seth82
Darca
este by som ti mohol odporucit aj zopar inych veci, len to by som sa musel pohrabat vo WhereIsIt...neviem vsetko zpamati, tusim by som este na tvojom mieste skusil Gandalf, je to troska uz ako soundtrack k nejakemu filmu, ale je to super, ja som to pocuval ked som hraval HOMAM, celkom sa to tam hodi, potom mozno Delerium, skus si vypocut skladbu Terra Firma, je na Soundtracku k Tomb Raider (filmu-1.cast), ak ak uz teda zachadzam ku extremom a paci sa ti pomala hudba, tak skus Lisu Germano, ale to je uz o inom...BTW, som rad ze som ta potesil:)
-
seth82
Darca
Mno, tak moje odporucania, relax+chillout+downtepo:
Soundtrack - Avalon (je to troska gotickejsie, ale jeden z mojich
oblubenych)
Soundtrack - Bratstvo Vlka
Soundtrack - Chronicles Of Narnia
Soundtrack - Lord Of The Dance
Soundtrack - 1492:Conquest Of Paradise
Soundtrack - The New World
Soundtrack - Dune (To je uz troska extrem, ale da sa, moj oblubeny)
...soundtracky by som vedel donekonecna pocuvat, neviem ci to ty oblubujes, ale ja to casto pouzivam na relax..
...
Cafe del Mar - skoro vsetko sa odtial da, fakt v kazdej kompilacii je 80% pesniciek uplne super
Woodland - to je ezoterika, nieco ako Deep Forest, neviem ci sa to da este zohnat ale Soulseek/Limewire/DC++ rulezz...
Vanessa Mae - nieco sa da, pokial to nema 180BPM...(You fly me up je moja oblubena)
Vangelis, J.M.Jarre a Oldfield su hadam jasni, kua rad by som ti tu toho dal viac ale sa neviem dostat k mojemu archivu...az ma nieco napadne, tak to tu samozrejme pridam, hadam to pomoze...
Soundtrack - Avalon (je to troska gotickejsie, ale jeden z mojich
oblubenych)
Soundtrack - Bratstvo Vlka
Soundtrack - Chronicles Of Narnia
Soundtrack - Lord Of The Dance
Soundtrack - 1492:Conquest Of Paradise
Soundtrack - The New World
Soundtrack - Dune (To je uz troska extrem, ale da sa, moj oblubeny)
...soundtracky by som vedel donekonecna pocuvat, neviem ci to ty oblubujes, ale ja to casto pouzivam na relax..
...
Cafe del Mar - skoro vsetko sa odtial da, fakt v kazdej kompilacii je 80% pesniciek uplne super
Woodland - to je ezoterika, nieco ako Deep Forest, neviem ci sa to da este zohnat ale Soulseek/Limewire/DC++ rulezz...
Vanessa Mae - nieco sa da, pokial to nema 180BPM...(You fly me up je moja oblubena)
Vangelis, J.M.Jarre a Oldfield su hadam jasni, kua rad by som ti tu toho dal viac ale sa neviem dostat k mojemu archivu...az ma nieco napadne, tak to tu samozrejme pridam, hadam to pomoze...
-
seth82
Darca
jj....ak sa dobre pamatam na moju zbierku tak mam tusim aj celu diskografiu, plus studiovky a rare editions....ale s tym som si nie isty....tak o 2 tyzdne ti budem schopny upresnit, pojdem na dovolenku na slovensko, tak konecne vezmem to co mam vzat...potom ti tu hodim dalsie moje tipy, alebo ti to poslem cez ss, nech nespamujem...p4ra napísal:Dik za vyborne tipy. Ja ti odporucim, neviem, ale mozno poznas - Chicane.
Este nejake tipy:
Fluke
Groove Armada (to hadam poznas)
Sense Field
Zero 7
Ivy
Sarah McLachlan
...
to su vsetko kapely, ked hodis do p2p malo by ti nieco najst...zatim
No keď máte radi pohodovú hudbu, tak tieto výberovky budete milovať:
www.ambient-nights.org
www.ambient-nights.org
-
p4ra
Redeemer
Poznam, vdaka za tip ale aj pre ostatnych! Mam stiahnute skoro vsetky CD odtial, tiez som na ten web narazil nahodou!Mr.Henky napísal:No keď máte radi pohodovú hudbu, tak tieto výberovky budete milovať:
www.ambient-nights.org
deep forest
no stará téma ale deep forest počúvam aj ja najviac sa mi páči Madazulu to je pecka:D
-
olololwtfomg
Expert