Gaya Internet MT,ZA
-
jjj
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Gaya moze ist aj s ich celym vymrdanym FUP a Blokaciou P2P do <>sundevil napísal:upload gaya vs. dsl 1:1 takze pre p2p siete je to uplne jedno
Inak novinka .... psst ale odomna to nemate
Dslko s 1gb dat + volne vikendy(bez agregacie .... viete skade a ako tahat 40GB za vikendy mesance nieje problem ) ..rychlost 1024/256....
bude za menej ako 250sk mesacne(vratane dph tjst cena je po uplatneni dotacie v ramci projektu minerva ..dotavany internet)
Zaujemcovia co maju 15-25 piste na ICQ 324-124-765
k nim osobne jjj natiahne optiku az domov, k tomu prihodi 100 mbit pristup s agregaciou 1:1000 a datovym limitom 1gb mesacnet0m4s3 napísal:a co si maju dat ludia kde DSL nie je?
inac, no fup, pre normalneho cloveka je fup limit ked ma 512linku priemerne za 3 dni 512MB denne, do coho sa nezaratava urcity casovy usek, takze ja mozem stiahnut 30*512mb + 30*1gb za mesiac co je ~45gb a nemusim cakat do vikendu, mna osobne by to nenormalne stvalo, aby som mohol stahovat iba cez vikend
a blokovanie p2p? no lool, kazdy to vie obist
martico je len v urcitych lokalitach, nakupuje mometalne megabit lacnejsie ako gaya, avsak ako nahle gaya prejde komplet na optiku (koniec leta), tak sa budu zvysovat linky, pretoze prejdu aj na vyssi konekt. tazko to porovnat s dsl, dsl je mozno dobre do doby, kym nepride FUP alebo realna agregacia.
-
Prometheus_49
Medium Expert
-
skurud-hay
Expert
-
skurud-hay
Expert
-
skurud-hay
Expert
Ono s tou GAYOU to je strašne ťažké však ani sami nevedia čo robia, mne nahodili anténu ping strašný, vyhovorili sa že mám veľké rušenie a že budú montovať najé zosilovače alebo ja neviem čo a že tým sa to vyrieš. Prešli dva mesiace cez ktoré to nešlo bohvie ako, tak som tam zavolal došiel technik a ten skonštatoval že je zle nasmerovaná anténa, opravil to a ping je perfektný ale aj tak tomu občas pekne hrabe.
A od stredy mi občas vyhodí že mám konfliktnú IP adresu z iným systémov, to ako že mám chápať že má niekto rovnakú IP ako ja či čo.
A od stredy mi občas vyhodí že mám konfliktnú IP adresu z iným systémov, to ako že mám chápať že má niekto rovnakú IP ako ja či čo.
-
skurud-hay
Expert
Tak to máš ešte dobrý ping, keď to mne začne blbnúť mám ping od 300 až do 5000 ale našťastie takýchto dní je len málo.vendo napísal:nj dnes sa gaya zase raz vysvihla takto to ale ide asi posledne 3dni
konkretne : pondelok 5.6. 2006 23:15![]()
(super pingy)
http://img288.imageshack.us/my.php?imag ... 6554ox.png
mozes to chapat tak ze niekto nieco skusa, takze keby ti potom siel nepekne pomaly net, tak by som sa na nich obratil s tym, ze mi vyhadzovalo konflikt ip adriesskurud-hay napísal:A od stredy mi občas vyhodí že mám konfliktnú IP adresu z iným systémov, to ako že mám chápať že má niekto rovnakú IP ako ja či čo.
-
skurud-hay
Expert
Ono vtedy to je dosť divné internet ide ale ping nieje, píše že čas vypršal.sundevil napísal:mozes to chapat tak ze niekto nieco skusa, takze keby ti potom siel nepekne pomaly net, tak by som sa na nich obratil s tym, ze mi vyhadzovalo konflikt ip adries
Ako je to z anténou keď prejdem na obtiku, vrátiami peniaze či ma budú chcieť obtiahnuť.
-
skurud-hay
Expert
Keď bol technik u mňa niečo trepal že ťahaju obtiku po barákoch a ukazoval mi nejaký plánik barákov po ktorých to ťahajú, takže teraz neviem.sundevil napísal:k tebe domov optiku nedotiahnu, oni iba spoja ich APcka optikou, ty budes mat stale antenu pokial k tebe nahodou niekedy v buducnosti nenatiahnu tp kabel
-
skurud-hay
Expert