Domáca sieť - problém
Domáca sieť - problém
čaute,
práve som si spravil domácu sieť cez krížový (cross) sieťový kábel...mám ale problém - z domáceho PC sa na notebook bez problémov pripojím, ale z notebooku na PC to nejde - 'prístup bol odopretý'
nevie niekto pomôcť???
dik
práve som si spravil domácu sieť cez krížový (cross) sieťový kábel...mám ale problém - z domáceho PC sa na notebook bez problémov pripojím, ale z notebooku na PC to nejde - 'prístup bol odopretý'
nevie niekto pomôcť???
dik
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Ja viem, ze nejde o jazykove mutacie alebo FW, len som chcel dodat cim viac info. Workgroup mam rovnaky na oboch + staticke IP adresy v range 192.168.x.x. Guestov mam zakazanych na oboch PC. A v oboch PC som lognuty, ako Administrator, cize pod originalnym administratorskym uctom, kt. sa vytvara pri instalacii.
presne to iste ako p4ra - oba maju Windows XP Pro SP2 (notebook je HP nx9020, PC je poskladane), aj Guest konta som zapol, ale nic (firewall mam iba Windowsacky, ten by nemal robit problem). a pritom hry, ktore ma pri tomto zosietovani tak velmi netrapia, funguju cez siet bez problemov...fakt neviete, cim to je? je dobry napad zavolat/napisat do Microsoftu?
DAKUJEM!!!
DAKUJEM!!!
-
p4ra
Redeemer
SLIMO: Nemam, mam aDSL. To s konektivitou, ako takou nebude mat nic spolocne, lebo mi funguje zdielany net na druhe PC, viem sa z notasu dostat do desktopu, ale naopak ani za pitchu..
A aj tie rychlosti mi pridu pomale na to, ze je to 2m kabel LAN. Inak to mam zapojene cez switch. Napriamo je to to iste.
-
audiotrack
VIP
...
Ahojte. Tiež by som si rád zosieťoval doma dva pc. Mám jeden stolový a jeden notebook, rovnaký OS Win XP SP2.
Poradíte niekto, ako na to?
Príspevky, ktoré k tomuto nachádzam, sú viac o tom, ako to komu nejde...
Poradíte niekto, ako na to?
Príspevky, ktoré k tomuto nachádzam, sú viac o tom, ako to komu nejde...
-
mumzotoska
Amateur