huraaa,o jedneho menej,aj tam ostanm3thod-man napísal:No spanom bohom.To bude teda koalicia.
: myslim ze po 4 rokoch vladnutia tychto magorov bude slovensko pekne v <> No este ze studujem v cechach tak je moznost ostat aj tu..
Ktoru politicku stranu by ste volili? + Povolebna diskusia!
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Tomasito: Ja som len vychadzal z ich politickej minulosti, z ich vyjadrovania, nazorov ludi, kt. politiku sleduju, ako ty, ja a my vsetci dokopy 100x podrobnejsie, preciznejsie a dlhsie. S tym co si povedal, ale zcasti tiez suhlasim. Ukoncim to asi takto: Daj Boze, aby som sa mylil..
vendo: Skludni hormon.
EDIT:
A kopi sa to kopi... Investori, politologovia, ekonomovia, predstavitelia europskeho parlamentu a uz to len tak bude dalej...
Dalej:
Ked toto nie su fakty, kt. su evidentne viditelne, tak co su potom?
Mi je spatne, uz len pri pohlade na nich.

vendo: Skludni hormon.
EDIT:
A kopi sa to kopi... Investori, politologovia, ekonomovia, predstavitelia europskeho parlamentu a uz to len tak bude dalej...
Chcete mi naozaj povedat, ze vsetci tyto ludia su sprosti a nic nevidia?LONDÝN - Slovensko sa stalo terčom kritiky po tom, ako si ľavicová strana Smer zvolila dve okrajové strany za svojich nadchádzajúcich koaličných partnerov. Uvádza to tlačová agentúra Reuters, ktorá pripomína, že tento krok by mohol uvrhnúť Slovensko späť do medzinárodnej izolácie.
Investori sa obávajú, že zoskupenie strán Smer-SD, ĽS-HZDS a SNS, disponujúce 85 kreslami v 150-člennom parlamente, uvoľní fiškálnu disciplínu, keďže zvráti ekonomické a sociálne reformy a odloží prijatie eura, plánované doteraz na začiatok roka 2009. Lídri HZDS a SNS Vladimír Mečiar a Ján Slota boli spolu pri moci v 90. rokoch. Obvinenia z nedemokratického vládnutia zo strany Západu viedli k diplomatickej izolácii krajiny, kým v roku 1998 nenastúpila proreformná vláda Mikuláša Dzurindu, píše Reuters.
"Ak sa sformuje vláda s extrémistickou stranou ako sú nacionalisti (z SNS), Slovensku hrozí návrat k medzinárodnej izolácii z 90. rokov," povedal v tejto súvislosti Robin Shepherd z inštitútu German Marshall Fund of the United States. "Je na 90 percent pravdepodobné, že bude odložené
reklama
prijatie eura," uviedol hlavný ekonóm ING banky Ján Tóth. Ako ďalej poznamenal, splnenie sľubov lídra Smeru Roberta Fica o lepšom sociálnom zabezpečení občanov by pravdepodobne viedlo k vyššiemu fiškálnemu deficitu.
Podľa diplomatov sa zrejme slovenskej vláde nedostane srdečného privítania v EÚ, ktorá zaujala tvrdý postoj voči Rakúsku, keď sa do tamojšej konzervatívnej koaličnej vlády v roku 2000 dostal nacionalista Jörg Haider. "Nemožno urobiť príliš, pokiaľ ide o formálne vyjadrenie nesúhlasu, napríklad prijatie sankcií. Slovensku sa však dostane chladného prijatia v zahraniční, napríklad v Bruseli," povedal nemenovaný diplomat z jednej z krajín EÚ, pôsobiaci v Bratislave.
Dalej:
Toto je podla vas spravne?TASR napísal:Koruna sa oslabila
BRATISLAVA - Kurz slovenskej koruny okamžite reagoval oslabením o 15 halierov na včerajšie vyhlásenie predsedu Smeru Roberta Fica, že o zostavení vlády bude rokovať s HDZS a SNS.
Podľa dílera UniBanky Patrika Maleca bude koruna ďalej oslabovať a očakáva zásah národnej banky.
Ked toto nie su fakty, kt. su evidentne viditelne, tak co su potom?
Mi je spatne, uz len pri pohlade na nich.

no tak uz si buduca koalicia rozdelila vladne posty .. samozrejem ako sa dalo ocakavat SNS ma skolstvo, vystavby aj regionalny rozvoj a a zivotne prostredie.. tak teraz madari maju po skolach si myslim a no a HZDS ma podohospodarstvo aj spravodlivost takze Meciar si zas pekne moze zarobit .. a ostatnych 11, najdolezitejsich, postov ostava v rukach SMERU - SD.
stans: poukazujem na to ze pomer sil vo vlade nezodpoveda pomeru sil v parlamente, slota otvorene priznal je ze z toho sklamany
dalsia vec preco neverit ficovi: fico nema ziadnu prax v nicom, viete co robit pred tym ako siel do politiky? pracoval v historickom ustave-ak si dobre pamatam, a tam prekrucal dejiny v prospech komunistickej strany
dalsia vec preco neverit ficovi: fico nema ziadnu prax v nicom, viete co robit pred tym ako siel do politiky? pracoval v historickom ustave-ak si dobre pamatam, a tam prekrucal dejiny v prospech komunistickej strany
Hmm, o Ficovi som uz pocul vselico, ale zeby posobil v nejakom historickom ustave, kde mal o.i. prekrucat dejiny, to je pre mna novinka. Kazdopadne, "Robert Fico absolvoval v roku 1986 Právnickú fakultu Univerzity Komenského v Bratislave a získal titul JUDr. V roku 1992 získal titul CSc. Od absolvovania školy až do roku 1995 pracoval na Právnickom inštitúte MS SR. V rokoch 1994-2000 pôsobil ako agent pre zastupovanie SR v konaní pred Európskou komisiou pre ľudské práva a Európskym súdom pre ľudské práva,..." (zdroj: http://sk.wikipedia.org/wiki/Robert_Fico).sundevil napísal:fico nema ziadnu prax v nicom, viete co robit pred tym ako siel do politiky? pracoval v historickom ustave-ak si dobre pamatam, a tam prekrucal dejiny v prospech komunistickej strany
nikto nepochybuje o Ficovom vzedlani, nikto nehovori ze nevie rozoznat paragraf od paragrafu , ALE je rozdiel riadit cely narod a robit niekede na urade .. to sa neda porovnat ja viem ze kazdy musi niekde zacat ale nech to nedopadne ako experiment na ludoch .. proste aj tie jeho sluby spred volieb ostanu rovnako nenaplnene ako pred 4 alebo 8 rokmi ,,a s tym treba suhlasit..Tomasito napísal:Ficove vzdelanie.......
To na co som reagoval je myslim jasne... zrejme si si pomylil adresata. Ja na rozdiel od teba nie som Nostradamus, ani Sybila, a tak neviem co tu bude o 4 ci 8 rokov. BTW. Miky pred r. 98 taktiez neposobil v exekutive, t.j. nemal ziadne skusenosti s vladnutim... vtedy sa tiez naslo plno ludi, ktori strasili presne tak isto ako ty teraz ohladom Fica a Slovensko to prezilo (budme realisti, toto predsa nemoze byt argument).mike napísal:nikto nepochybuje o Ficovom vzedlani, nikto nehovori ze nevie rozoznat paragraf od paragrafu , ALE je rozdiel riadit cely narod a robit niekede na urade .. to sa neda porovnat ja viem ze kazdy musi niekde zacat ale nech to nedopadne ako experiment na ludoch .. proste aj tie jeho sluby spred volieb ostanu rovnako nenaplnene ako pred 4 alebo 8 rokmi ,,a s tym treba suhlasit..
sundevil, "to"? "Právnicky inštitút MS SR", kde Fico pracoval v odbore trestneho prava, t.j. pracoval s paragrafmi ma "kapanek" daleko od "historickeho ustavu", kde mal podla teba prekrucat historiu. BTW. co skumal vedno... uz spominane trestne pravo.
PS: Ono treba cerpat z doveryhodnejsich zdrojov ako antifico, ktoreho prostriedky su polopravdy a cielom skandalizovanie
Zakladajúci členovia KDH vyzývajú predsedu zvážiť odstúpenie
BRATISLAVA 30. júna- Za debakel označili v otvorenom liste predsedovi Kresťanskodemokratického hnutia (KDH) Pavlovi Hrušovskému volebný výsledok hnutia jeho zakladajúci členovia Ivan Čarnogurský a Konštantín Viktorín. List dnes poskytli agentúre SITA. KDH podľa nich nezvládlo rokovania o vytvorení pravicovej vlády po voľbách, preto očakávajú, že hnutie zvolá mimoriadny snem a členská základňa rozhodne o jeho ďalšom smerovaní, ako aj o osobnej zodpovednosti za terajšiu situáciu. "V politike je čestné po takom výraznom osobnom neúspechu odstúpiť z funkcie predsedu, čo by mali zvážiť aj ďalší členovia predsedníctva, ktorí boli autormi nedôstojného rozhodovania a vyhlásenia bez predchádzajúceho overenia skutočností," píšu dvaja zakladajúci členovia súčasnému predsedovi Hrušovskému. Podľa nich politický charakter prejavil napríklad aj predseda KSS Jozef Ševc podaním demisie, "hoci táto vlastnosť nie je u komunistov bežná".
Vedeniu KDH sa podľa zakladajúcich členov podarilo dosiahnuť najhorší volebný výsledok v demokratických parlamentných voľbách od novembra 1989, čo navyše kontrastuje s 19 percentami koaličnej kresťanskej strany premiéra Mikuláša Dzurindu v rovnakých podmienkach predvolebnej kampane. "Do rokovaní o zostavení vlády mohli ísť kresťanské strany s prevahou 65 poslaneckých mandátov oproti 50 poslancom jedinej ľavicovej strany Smer. Postoj predsedníctva pod Tvojím vedením je príkladom amatérskeho rozhodovania bez zodpovednosti za politické smerovanie Slovenska. Kresťanská idea sa stala výnosným zamestnaním jedenástich členov predsedníctva strany," píšu v liste Hrušovskému.
Zdroj: SITA
KDH je asi take "krestanske" ako hocijaky bordel. Volia ich same stare baby ktorym v kostole farar povie ze maju volit KDH. V buducich volbach na 100 % sa ani nedostanu do parlamentu. Vcera v Site Slota dobre povedal Hrusovskemu ze oni tolko zvazovali az sa dostali na svaznicu a spadli celkom dole
Tipujem ze nikto z predstavitelou KDH nebude citit ziadnu zodpovednost
Tipujem ze nikto z predstavitelou KDH nebude citit ziadnu zodpovednost
-
Linkman
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Radšej minúť par milionov na voľby ako prísť o niekoľko desiatok miliárd s takouto vládou.krija napísal:niektorí z vás chcú predčasné voľby. tí rozumnejší im naozaj zaželajú veľa štastia /fico,mečiar,slota/, lebo voľby nie sú zadarmo. ja z mojich daní nechcem každých 6 mesiacov platiť predčasné voľby a darmožráčov z polit. strán, ktorí sa na nich nabaľuju.