re: priloha
re: priloha
keď vložim do prispevku jedno obrázkovú prilohu, a chcem doplniť ďalšiu pomocou upraviť, tak to proste nejde. V odoslani spravy mi ju nahrá ale keď je odošlem tak sa nezobrazí v prispevku !!! Je chyba u mňa ?
Re: re: priloha
nie, chyba je inde, pri editacii sa nedaju pridavat nove prilohy..Lord_3D napísal:Je chyba u mňa ?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
-
t0m4s3
Admin
Mala chybicka krasy - nieco je pokazene. Miesto toho mozes pouzivat imageshack
jj ale mne akosi nejde uploadovať na imageshack.us vždy vypiše errort0m4s3 napísal:Mala chybicka krasy - nieco je pokazene. Miesto toho mozes pouzivat imageshack
-
=»M4tO«=
Light Star
lepší je nahraj.czt0m4s3 napísal:Mala chybicka krasy - nieco je pokazene. Miesto toho mozes pouzivat imageshack
=»M4tO«= napísal:lepší je nahraj.cz
Kód: Vybrať všetko
Jak dlouho vydrží soubory na serveru?
Soubory se mažou po 30 dnech neaktivnosti. Aktivita se počítá zobrazením stránky s reklamou (Příklad). Nepočíta se zobrazením pouze obrázku !!!Skús www.imageshell.eu alebo www.tinypic.com
-
t0m4s3
Admin
ano, pokial priloha prekroci jeden z rozmerov 641x481 zobrazi sa odkaz na nu...mek napísal:... mna by zaujimalo, ze ked odoslem obrazky ako prilohy, tak po odoslani postu sa niektore rovno zobrazia a pri niektorych je len tabulka s odkazom? Je to obmedzene podla velkosti? Ak sa to tu uz riesilo, tak potom sorry