harry potter

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Cassy
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Cassy »

cypruss napísal: prave si nam podal dost jasnu predstavu o svojej inteligencii... myslim, ze odteraz bude tvoj nazor kazdeho zaujimat
Nedokážem pochopiť, prečo sem vôbec liezol. Potreboval sa "zviditeľniť"?! Takých debilov zbožnujem... Ani mne sa bohvieako HP nepáči, ale kvôli tomu tu predsa nebudem nič a ani nikoho urážať. Myslím, že je každému úplne jasné, kto je tu decko...
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

Heh teda to je fakt tema na diskusiu...

Btw. co sa vzrusujes ze pisal o Hermione? nebodaj sa ti paci... Mimochodom, ked bude HP chodit po 22:00 tak tam uvidis davajucu Hermionu... ;) Nepremeskaj...
M!MO76
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa M!MO76 »

:censored: :smt094 :smt097 :smt098 ty tam uvidis tvoju staru!!!
Retsko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Retsko »

:D :D :D hehe dobre dobre klud...
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Chlopi klud! Kus ste odbočili od témy nemali sa tu riešiť otázky vyspelosti a veku ani o tom či Hermiona dáva. Mali sa tu riešiť jednotlive postoje k HP. HP ako kniha je úžasné dielo. Aj film je ešte v poho dokonca aj hra as ešte dá ale najviac my prekážajú tie komerčné blbosťi čiže hodinky ( môj brat mal dajaké nepodarky kde bolo napísané Harri Podder ak ich nájdem uploadnem fotku) alebo bycikle, školské tašky, dosky, všeliaké kufríky pre malé deti.
Slizko
Light Star
Light Star

Pohoda rozprávka

Príspevok od používateľa Slizko »

Harry Potter je podla mna určite pekná a dobra rozprávka videl som zatial všetky časti a určite si nenecham žiadnu újsť!.
Tarzan
Light Expert
Light Expert

Dobrá story

Príspevok od používateľa Tarzan »

Harryho Pottera mám rád, som precital vsetky casti a tretiu som cital ako maniak skoro 5-krát. Filmy som videl zatial len tri ale chystam sa aj na stvorku.
Pjotrik =)
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Re: Dobrá story

Príspevok od používateľa Pjotrik =) »

Tarzan napísal:Harryho Pottera mám rád, som precital vsetky casti a tretiu som cital ako maniak skoro 5-krát. Filmy som videl zatial len tri ale chystam sa aj na stvorku.
hej harry je super, ja teraz citam pätku po treti raz :)
barcica
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barcica »

harry potter je dobra kniha som zvedava na 7..akoze tie zhony okolo knihy dost nechapem ale vsak ked sa to niekomu lubi preco nie?kazdy mame iny vkus....
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Ono to je tak... Ja som Harryho čítal, aj sa mi to celkom pozdávalo - ono ten príbeh nie je zlý, také idálne oddychové čítanie, k tomu ešte pripočítajte, že ak odrátame tie kúzla a čary je to vlastne príbeh normálních deciek, ich vzťahov a tak a myslím si, že vela ludí sa v tom nájde, vrátane mňa.
Nepáči sa mi však, že spoločnosť z toho robí veľký hurhaj aj zo strany zastancov aj zo strany odporcov... Samozrejme v tom bol od začiatku veľký komerčný potenciál, bolo by škoda nevyužiť to. Ale keď niekto dokazuje svoju tzv. dospeloť svojim radikálnym odporom k fenoménu HP, tak to je podla môjho názoru neskutočné prízemné a detinské.
Na sedmičku sa samozrejme asko "fanúšik" teším, som zvedavý na ukončenie série, jediná moja túžba je aby to pani Rowlingová sedmičkou ukončila a nevstúpila na cestu vypočítavého komercionalizmu ďalšími pokračovaniami.
Asi tak... :)
Napísať odpoveď