Futbal: MS 2006 v Nemecku
-
krija
VIP
- Kontaktovať používateľa:
futbal bez offsides by bola parádna podívaná. veľa dobrých pravidiel bolo zrušených a šli na úkor tejto hry. napr 3 rohové kopy = pokutový kop. prekvital by útočný futbal. týmto FIFA sleduje len jeden cieľ. popularizáciu futbalu pre futbalovo zaostalé krajiny. aby sa pomaly doťahovali na svetovú špičku. zvyšujú konkurenciu, a kašlú pri tom na diváka.
Precitajte si tento clanok http://www.dsl.sk/article.php?article=2034
viem ze je stary ale dost prekvapujuci,najprv som tomu neveril ale nieco na tom bude.Kebyze namiesto holandksa tam napisu Argentinu tak to by bolo neuveritelne ze ten program by vlastne urcil takmer presne toho kto je teraz na MS
viem ze je stary ale dost prekvapujuci,najprv som tomu neveril ale nieco na tom bude.Kebyze namiesto holandksa tam napisu Argentinu tak to by bolo neuveritelne ze ten program by vlastne urcil takmer presne toho kto je teraz na MS
-
aris-beruska
Light Expert
Presne to som mal na mylsi. Kebyze sa zrusia ofsajdy tak by bola ovela vacsia volnost na ihrisku a neboli by vysledky 1:0 alebo 2:0. Padalo by viac golov a videli by sme za zapas aj 6 az 10 golov, hra by bola rychlejsiakrija napísal:futbal bez offsides by bola parádna podívaná. veľa dobrých pravidiel bolo zrušených a šli na úkor tejto hry. napr 3 rohové kopy = pokutový kop. prekvital by útočný futbal. týmto FIFA sleduje len jeden cieľ. popularizáciu futbalu pre futbalovo zaostalé krajiny. aby sa pomaly doťahovali na svetovú špičku. zvyšujú konkurenciu, a kašlú pri tom na diváka.
-
audiotrack
VIP
-
prask
Light Professional
hehe ja zas naopak nemam moč v laske braziliu a teraz nic nehrali. sak len Ribery nabehal tolko ako brazilia za cely sampionat dokopy to svedci o nasadeni brazilia si to dnes nezasluzilaB3rET napísal:do riti francuzi vyhrali... neznasam ich.. a perreira retard tam na hrot na keru rit dava tich spomalenych tucniakov Adriana a Ronalda?????
Jednoznacne zasluzeny postup Francuzov. To co Brazilia predvadzala na tychto MS sa moze hanbit, pomaly Adriano, tucny Ronaldo, ktory sice tieto posledny dva zapasy hral pomerne dost dobre, ziaden pohyb stredopoliarov, Ronaldinho je dosrany ist do hlavickoveho suboju alebo urobyt smikacku, Cafu je star a vela straca lopty, Roberto Carlos deto. Pochvalit mozno len Didu a Lucia ktory ako obranca nefauloval 360 min (tusim). Fandil som im ale to co hrali si postup urcite nazsluzili, doma ich urcite riadne z kritizuju hlavne Pereyru a s jeho stylom hry na vysledok ktory prave vysledok nedosiahol.