Futbal: MS 2006 v Nemecku
-
Dead_Warrior
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
-
audiotrack
VIP
-
R1k1nko
Darca
som rad ze si sa takto rozdhodolDead_Warrior napísal:Ach jaj moji favoriti Brazilia vypadlatak drzim teraz Portugalsku
a nechapem tych ktory nadavaju na tych Portugalcov... ved tento zapas hrali slabo ...ale Anglicania hrali vsetky slabo...
a Portugalci hrali tak preto lebo uz nevladzu je to na nich vela dostat sa tam kam sa uz dostali ... ked vyhraju v semifinale ... tak to bude super.. ale uz tomu neverim aj ked som telom a dusou fanusik Portugalcov
Aj ja by som to doprial Zidanovy nech sa rozluci s vytaztvom. A co sa tika Portugalska tak vseci jeho priaznivci neurazte sa ale su tam z riadnou davkou stastia. Podla mna na Eure boli ovela utocnejsi. Proti anglicanom mohli byt radi ze postupili. 60min hrali v pocetnej vyhode a nedali gol a pritom Anglicania mali vylozenejsie sance. No proste chybalo im to najdvolezitejsie a to je pohyb a to iste chybalo aj bezzubej Braziliihubertus napísal:ja drzim frantikom,dufam ze to vyhraju...zidanovi to prajem,nech si to uzije ked uz konci..
-
Dead_Warrior
Professional
-
ledenaster
Medium Professional
No mna asi je*** lebooooooooooooooooooo
Pred sampionatom som drzal Argentine(stavil som na nu 100Sk ze vyhra cely sampionat) potom som podal na Anglicko za 50Sk taktiez ze vyhra cele MS no a nakoniec som drzal Brazilii no a aj ta dokonca vypadla , uz to vyzera tak ze komu drzim palce ten ma nestastie
Teraz nedrzim palce nikomu lebo nechcem pokazit sampionat. Cauteee...
Pred sampionatom som drzal Argentine(stavil som na nu 100Sk ze vyhra cely sampionat) potom som podal na Anglicko za 50Sk taktiez ze vyhra cele MS no a nakoniec som drzal Brazilii no a aj ta dokonca vypadla , uz to vyzera tak ze komu drzim palce ten ma nestastie
Teraz nedrzim palce nikomu lebo nechcem pokazit sampionat. Cauteee...
-
lukas_199313
Novice