Dobry horor
-
Lamor
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
videl som .. nic moc neodporucammirinko napísal:páni páni toto si kuknite http://www.csfd.cz/film.php?22922
-
NeedHockey
Light Expert
-
qwerty-xyz
Re: Dobry horor
nooo nieco vam napisem pretoze hororov som uz videl pozehnanehucas napísal:Viděli ste z poslední doby nějaký dobrý horor? jako dobrý tím myslím že ste se u něj lekli nebo báli...dneska sou právě skoro všecky jen o efektech
strucny komentarik k vasim filmom,ktore tu najviac vypisujete
--NENAVIST--kto sa tam coho bal,ved hlavna herecka hrala v scooby doo,uz z toho mi prislo smiesno a cely film som sa smial.
SAW1 a SAW2 --jasnééé ....dedo na voziku si pripravi pasce..a dostane policajtov a kazdeho,nasi policajti by ho zastrelili a bol by klud,nikto by sa tu s nim nehral.
DOM VOSKOVYCH FIGURIN--tam som akurat pozeral na elishu a paris,inac som sa nebal,sice tam boli HUMUS sceny.
Wrong TURN--celkom pekne sceny,som sa zasmial...
KRUH 1 a 2 --kto sa pri tom bal?? ..ja som si hned nacvicoval tie vety v tom telefonate a volal kamosom.....oni mi to robili tiez
3.15 zomries --tam som sa zlakol asi len pri scene na konci...kde to decko zacalo brutalne vrieskat
JEPERS CREEPERS----trapne
PROKLETI-no akoze ked vlkodlak po tom co mu zena povie ze ma tlustu rit,zacne ukazovat fakaca.....tak z toho som uz v kine vybuchol smiechom
FILMY ktore sa celkom daju VOTRELEC-VSETKY CASTI,KOCKY-VSETKY,13 DUCHOV,SATAN PRICHADZA,EXORCISTA POCIATOK,TEKSASKY MASAKER MOTOROVOU PILOU,JASON
-
Skatman
Novice
No ja som videl teraz - The Hills have eyes a nieje to najhorsie_!
Hororova scena je teraz uplne nahov*o
Premna je najlepsi horor na svete SHUTTER
Lekacki na kazdem rohu a skvela hudba. Takovi nekomercni.
Tie su najlepsie_!!! Ano dej je okukany decko s "bilou" tvari ale kdo nevidel ten sa nebál_!
SAW, TAMARA, Texaski masaker niesu zle ale su to len Bckove horory. . .
Hororova scena je teraz uplne nahov*o
Premna je najlepsi horor na svete SHUTTER
Lekacki na kazdem rohu a skvela hudba. Takovi nekomercni.
Tie su najlepsie_!!! Ano dej je okukany decko s "bilou" tvari ale kdo nevidel ten sa nebál_!
SAW, TAMARA, Texaski masaker niesu zle ale su to len Bckove horory. . .