tak toto ma dorazilo ze uz aj on vydava album,na slovensku vydava album uz pomaly kazdy druhy a zachvilu ho bude chciet vydat aj moja sestra,mysli si ze prerazi na nasom malom trhu?
ganja_rk napísal:tak toto ma dorazilo ze uz aj on vydava album,na slovensku vydava album uz pomaly kazdy druhy a zachvilu ho bude chciet vydat aj moja sestra,mysli si ze prerazi na nasom malom trhu?
Ne sak ten tam naspieva niake pesnicky a pojde rovno do USA
^Nevermind napísal:on nema hlas na to spievat slovensky a preto chcem pocut tie jeho piesne po slvoensky .. tak preto sa pytam .. inak on je celkom poho clovek
ale on aspon vie hovorit po slovensky, nie ako lobo spieva po slovensky ale ked som pocuval jeho interview ale v kazdom pripade nebudem ani rozmyslat nad kupovu luisovho cd
neviem kto je lobo ... a luis slovensky vie lepsie jak ja nahodou .. proste on pa pekne hlas podla mna ..
4all: nemusite ho zosmiesnovat .. proste ine je povedat si nazor a druhe sa z neho smiat .. skus nasmievat to co on a potom sa mu vysmievaj ale pokedy budes zakomplexovany chudak doma pri PC ..
zevraj luisovo cd ..silne pochybujem ze by si ho niekto kupil..akoze momentalne je jul a neviem o tom zeby vyslo...a pravdu povediac ma to absolutne netrapi...