len to rozbalis /spustis su tam tri ikonky a ty pusti tuto :
a potom hras na serveroch kde nieje CHeatdead alebo cez Hamachi tiez aj cez LAN
btw: ja to nepozuzivam viem ze mi neverite ale fakt... ja mam skill ...
R1k1nko napísal:len to rozbalis /spustis su tam tri ikonky a ty pusti tuto :
spustil som rozbalil som a vidim ako je daleko kde je a som na modro sfarbeni tak?
R1k1nko napísal:len to rozbalis /spustis su tam tri ikonky a ty pusti tuto :
da sa tam robit nieco ine na tom serveri tam lietali a zabiali sa tamkymy lucmy a svietili na modro teraz svietim na modro a nic
R1k1nko napísal:hej ... ved to staci nie ? vidis aku ma zbran a kde je ! a to je dobre ked niekto kepmi a pod... no nie ?
keby si mal open32.dll tak vidis cez steny mas automaticke zamierenia vidis cez smogy a flese
// je to dll nahraj ho
C:\Program Files\Valve
a
C:\Program Files\Valve\cstrike
// jaj spusti cs a slac insert tam si viber ci ches vidiet cez steny a zamierovanie flas a smog atd.....
// Nauc sa svoje prispevky oditovat, t.j. nepis viacero prispevkov za sebou!!! Tomasito
fanny102: lol este nejake cheaty nemas ??? napriklad tak ze si lahnes na postel a cheaty hraju za teba ???? naco sem davas cheaty ??? keby mozem tak ti dam za hento pokutu... a keby si sa pripojil na nejaky server tak v momente ban... ked niekto chce cheaty tak si mu to mal poslat na mail a nie to sem hadzat
neppo:
pozri ja som admin a tiez si zhanam cheaty teraz, lebo na nasom serveri pouzivame ssClient a nevieme ako presne zaznamenava ssc tie druhy cheatov takze ideme skusat...
dair napísal:tak to potom asi nevies hrat. kazda zbran ma vyhodu aj nevyhodu ale to by si musel pochopit a tomu prisposobit svoju hru
hrat viem .. ale najviac ma bavi AWP preto chodim na AWP servre aby som nikomu neprekazal ako pisal LORD_3D
ved ked si chcete zahrat a ja si vas vyskusam a potom poviem ze ci si dobry alebo nie : tu je adresa na HAMACHI : meno siete:R1k1nko
heslo: 123456