hehe poznate tento (asi uz neni) tv serial ? Hral v nom Kevin Sorbo Ked som bol maly bola to moja srdcovka proste super to bolo co sa tyka prostredia same zname postavy a tak,tak som sa rozhodol ze si sonem 1 kompler seriu v cz,a myslim ze s odstupom casu je to "proste starsie " ale aj tak sa mi to stale lubi
Ked poznate tento ser. (ale moc sanci si nedavam ) napiste nazory na nho
jasné poznám ! Rozmýšlam že si to aj ja sosnem lebo nevidel som všetky časti a ten serial sa mi pačil ! No ale to som mal 12-13 rokov tak neviem jak teraz
to myslis serial co sa zacinal: "toto je pribeh z davnych cias, z cias mytov a legiend ked boli stari bohovia kruti a malicherni a zoslali na ludstvo osud utrpenia. Len jeden clovek sa odvazil vzopriet ich moci HERKULES..."?
nebezi to cez tyzden doobeda na markize? Urcite ano len neviem presne kedy a kde...
hej tak to zacina ,ale ze by to chodilo na markize to neviem..
Inak podobny (resp. z Herkulesa bol urobeny) serial je Xena... Prave pozeram prvu cast kde sa na scene objavila
Sp1d3Rm4N_2 napísal:hej tak to zacina ,ale ze by to chodilo na markize to neviem..
Inak podobny (resp. z Herkulesa bol urobeny) serial je Xena... Prave pozeram prvu cast kde sa na scene objavila
bud to chodi na markize alebo na JOJ, Xenu som taktiez pozeraval na starom dobrom polsate ale rovnako ma to prestalo bavit, uz som videl aj zaujimavejsie veci (lost )
pecka vec, kultovy serial meho mládí este viac sa mi pamatam pacili tie hodinove filmy co byvali na markize o osmej ked este markiza zacinala ale xenu som uz az tak nemusel, tam sa mi uz nepacilo vela veci a posobilo to na mna ako slaby odvar herkulesa
jj my sme na základke mali aj mená podla toho, ja som bol ten Ijoles či jak sa volá A zlá spolužiačka zas Héra
Ale k veci, bol to dobrý seriál NA ZAČIATKU , na konci tak miešali aj Xenu s nimi dokopy, to už bolo oničom...
Filmy boli štyri, že ?
Myslim ze hej...A mas pravdu na zaciatku to bolo dobre potom uz vela razi trapne preto pozeram iba starsie casti..Jo a filmy super to boli asi "uvadzacky" k serialu (ako napr. superman asponm mylsim) Mam ich all na VHS tie filmy
edit// nn je ich 5 tych filmov
No jasne, bolo to super. Ked som bol maly, tak som to pravidelne pozeral. Pamätam sa, ze ked som bol raz u babky a isliel serial a vypli el. prud, taky som bol nazlosteny . Nema to niekto chut uploadnut??? Samozrejme, ze nie tu