Heroes of Might and Magic III
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ze strategii boja stymto sa nemozem stotoznovat... lebo ked mas 40 drakov .. raz fukne a zabyjes 50 magov/20 nagy a take silnejsie jednotky ... pocitac ti zautoci na strielacich ( pojde napr : s TITANOM) ... a ty zas s drakom mu nieco znicis a ostane mu len TITAN a tebe este pol army.
lebo pocitac je TUPEC v bojoch ...
lebo pocitac je TUPEC v bojoch ...
-
R1k1nko
Darca
holubar nebudem sa stebou hadat. ked budes mat chut si zahrat Heroes 3 napr cez hamachi alebo dojdi na lanku ( k nam ) tak si mozme zahrat .. a potom uvidis ze aky dolezity je zaciatok ..Holubar napísal:ak ma niekto 40 titanov, tak ostatnych priser urcite nebude mat po 40,ale bude sa to blizit j legiam...takze ten boj az taky nudny nebude...a myslim, ze pocitac pri tazsich obtiaznostiach az taky salatovy neni
a ktym priseriam co mas po 40 si zle pochopil som to myslel len tie prve dve najsilenjsie jednotky ... a ostane som nespomenul lebo taky TITAN 40. je*** jeden blesk do napr: takeho GRIFINA a grifinko umre.
-
Jimbo
Light Expert
Holubar vitaj medzi zavislakmi 
Heroes III je proste klasika, ktora nikdy nebude stara
dalo sa to hrat aj vo forme turnajov na tomto webe ale uz to asi robia len pre Heroes 5
ja som to hraval cez GameSpy ale tam boli vacsinou taki co opustali hru po par minutach...alebo obcas este hravame s kamosmi cez hamachi...takze kto ma zaujem...hlaste sa 
Heroes III je proste klasika, ktora nikdy nebude stara
dalo sa to hrat aj vo forme turnajov na tomto webe ale uz to asi robia len pre Heroes 5
Kód: Vybrať všetko
www.toheroes.com-
Jimbo
Light Expert
je to presne to cakanie takze ja ked to hravam a je na tahu spoluhrac, vacsinou si idem zobrat pit, alebo nieco zjest alebo pouzijem alt+tab a pozeram nieco na nete, a ked som na tahu, hra sa mi sama maximalizuje z listy a idem ja
pretoze niekedy je to na takych 15-20 minut sedenia pred compom (hlavne ked spoluhrac dlho bojuje) a kukania do blba
ale stoji to za to, mne sa pacia hlavne Allies mapy (tam sa daju dat hraci ako spojenci) - v hre su az po opatchovani
ale stoji to za to, mne sa pacia hlavne Allies mapy (tam sa daju dat hraci ako spojenci) - v hre su az po opatchovani
-
Jimbo
Light Expert
DOBRA SPRAVA:
na tejto stranke sa da zucastnit takzvaneho Tournament of Honor, aj v Heroes III.
Ide o to, ze obaja hraci sa regnu na tejto stranke, zahraju si proti sebe, vitaz nahlasi vyhru, porazeny prehru a vitazovi sa pripocitaju bodiky a po nejakom case su vyssie ranky, hrac stupa v rebricku a robia sa aj hry viacerych hracov...
Kód: Vybrať všetko
www.toheroes.comIde o to, ze obaja hraci sa regnu na tejto stranke, zahraju si proti sebe, vitaz nahlasi vyhru, porazeny prehru a vitazovi sa pripocitaju bodiky a po nejakom case su vyssie ranky, hrac stupa v rebricku a robia sa aj hry viacerych hracov...
-
lollo
Professional
Holubar napísal:Toto vsetko uz robim, zacinam tak ze budovy zacnem len tie co davaju peniaze a suroviny, dopracujem sa ku Capitol a City hall,ptom dam esource silo, hrdinov mam aspon jedneho so speciality +350gold, jedneho dvoch mam na zbieranie vojakov a vyberanie surovin z mlynov a podobnych veci a troch hrdinov si zdokonalujem rovnomerne...akurat, ze ma aj tak rozbiju.
Tie pokladnice mam vyuzivat na zlato alebo experience?Je mi ich luto vyhadzovaz za zlato, aj ked je na zaciatku dost dolezite
podla niektorych je lepsie expit podla druhych na zlato ale co som cital v cheateri tak vacsinou beru zlato lebo expit sa da z priser.Ale ja osobne ked je 1500exp.a 1000 gold beriem exp.je to lepsie novy level nove skusenosti
podla toho na akej obtiaznosti hras, ja len na najtazsej takze najprv berem zlato a neskor exp...lollo napísal:podla niektorych je lepsie expit podla druhych na zlato ale co som cital v cheateri tak vacsinou beru zlato lebo expit sa da z priser.Ale ja osobne ked je 1500exp.a 1000 gold beriem exp.je to lepsie novy level nove skusenosti
-
cislo5
Medium Expert
ja to hram nonstop myslim si ze je HoMaM3 je lepsia ako 4 a patka je no proste ina
skuste zbierat experience z bitiek a nie truhiel je to uzitocnejsie riesenie najme ked mate obtiaznost 160% a 200% joj a ked mate tooning na daku magiu neni zle bez magie uplne prehrate mne sa podarilo rozbit 1000 NAG s uplne malickym vojskom ale mal som (samozrejme inteligenciu double mana) asi 600 many a kuzla od vymyslu sveta
A neznasam cheaterov skuste si to bez toho a uvidite ze vas to chyti alebo poviete ASTALA VISTA
skuste zbierat experience z bitiek a nie truhiel je to uzitocnejsie riesenie najme ked mate obtiaznost 160% a 200% joj a ked mate tooning na daku magiu neni zle bez magie uplne prehrate mne sa podarilo rozbit 1000 NAG s uplne malickym vojskom ale mal som (samozrejme inteligenciu double mana) asi 600 many a kuzla od vymyslu sveta
A neznasam cheaterov skuste si to bez toho a uvidite ze vas to chyti alebo poviete ASTALA VISTA