Naj je si to okusit na vlastnej kozi.. Ja som teraz nanej objavil "tajnu" vadu.. Plavak v karbiku bol zle nastavny.. moc vela benzinu, ju dusilo, cize pri rozbiehani ledva, ledva.. a potom uz vytekal benzin cez hadicku. No opravil a teraz pridam, skoro ma vykoti z nej, taky tah ma..
mam to uz dlhsiu dobu len teraz mi treba porobit na nej par veci a chcel by som sa spytat ci niekto nevei kde sa da objednat sportovy vyfuk a sportovy filter na tu masinu lebo ja som to nikde nenasiel
Mne sa podarilovcera urvat cely vyfuk, mam v nom dieru jak hrom..
Cim mozem nahradit tlmiacu latku vovyfuku? vie dakto? ma napadla sklena vata, kedze zvladne vysoke teploty, ale to su male ciastocky, tak ciju nebude vyfukovat von po troske..
Svicak napísal:mam to uz dlhsiu dobu len teraz mi treba porobit na nej par veci a chcel by som sa spytat ci niekto nevei kde sa da objednat sportovy vyfuk a sportovy filter na tu masinu lebo ja som to nikde nenasiel
tazko povedat ale opat to nie je urcene na cesty, takze je to viacmenej zbytocnost. za 30 litrov uz mas normalny skuter, ktory vytiahne tych 60-80 km/h a mozes s tym behat kde chces. maximalku toho choppera odhadujem tak na 60 km/h, viac urcite nie.
ked som tie bajky prvy krat videl sa mi to zdale tucne dobre taka namotafka
ale kedze v petrzalke to ma asi kazdy 10 clovek tak teraz mi to maximalne leze na nervy. strasne to huci a ked sa ti nejaky soplaci zacnu prehanat o polnoci pod oknom (nebodaj cela parta) tak by som vrazdil
Ako ja mam aspon stipku rozumu a vozimsa maximalne do 9 vecer.. REspektujem aj inych cize tak.. a aj tosa vecsinou vozim po bicnych uliciach, kde niesu domy..
nazdar chlapi nevymeni niekto minibike za BABETU dvojrychlostnu zelenu vo vybornom stave..........zachovala neskriabnuta.... 50ccm............pekne maka.......... niekto pre koho je minibike neprakticky preto lebo na nom nemoze jazdit po beznych cestach a lebo je maly a chce nieco s rovnakym vykonom alebo vacsim vykonom pohodlnejsie a mozes ist na tom kde chces a ziadny poldi ti nic nemozu. ...........BABETA