urcite nieco od GNR, ale to uz tu bolo takze pre mna je to
pesnicka zo soundtracku na trainspotting ( vol.1 ) - Perfect Day fakt dost depresivna ale krasna pesnicka, kto videl film tak vie o com hovorim ( btw pesnicka hra vo filme na cca 43.minute )
osiris/cannabis napísal:urcite nieco od GNR, ale to uz tu bolo takze pre mna je to
pesnicka zo soundtracku na trainspotting ( vol.1 ) - Perfect Day fakt dost depresivna ale krasna pesnicka, kto videl film tak vie o com hovorim ( btw pesnicka hra vo filme na cca 43.minute )
no jasne ! to je perfektna pesnicka, ale neviem kto ju zpieva ... prosim, napiste !
mne pride smutna aj od Sweet - love is like a oxygen ... ale je to mzno aj kvoli situacii, ktory mi k nej pasuje ...
Colortraincleaner napísal:no jasne ! to je perfektna pesnicka, ale neviem kto ju zpieva ... prosim, napiste !
mne pride smutna aj od Sweet - love is like a oxygen ... ale je to mzno aj kvoli situacii, ktory mi k nej pasuje ...
tak to je jednoznacne eric clapton-tears in heaven...alebo to mozno neni take smutne ale ked som tu pesnicku pocula prvykrat som plakala simple plan-untitled...
smutnych je vela, napr.:
Petr Hapka&Lucie Bila - Divam se divam
Peter Sue&Marc - Birds of Paradise
Desmod - Posledna
System of a Down - Lonely Day
Guns N Roses - November Rain, Dont Cry
atd...atd...atd...
No ja som nad tým rozmýšlal a si najviac som smutný ak si vypočujem I Just Don´t Know What To Do With Myself od White Stripes...
Druhé ma napadá asi Adam´s Song...