Caute! Stiahol som si Spliter Cell Chaos Theory a dal crack path a pri spusteni to pyta serialove c. a to som tam dal co tm bolo: 0XXX0-0XXX0-0XXX0-0XXX0-0XXX0 a 0XXX0-0XXX0-0XXX0-0XXX0-0XXX0 no nejde, vypisuje chybu kodu..
//edit by ADOXtreme: Prečítal si si pravidlá?! PRAVIDLO: 8, 11 a hlavne 17!
tak skusim dat najprv path, potom crack, bo ja som to robil opacne.. najprv path a potom crcak.. no a toto.. aj v navode, co tam bolo pridelene, tak tam bolo pisane, ze toto urobit a dat este toto serial cislo.. hmm...
Adulko1 napísal:tak skusim dat najprv path, potom crack, bo ja som to robil opacne.. najprv path a potom crcak.. no a toto.. aj v navode, co tam bolo pridelene, tak tam bolo pisane, ze toto urobit a dat este toto serial cislo.. hmm...
nieee ak to patch-nes a cracknes uz serial nemoze pytat ak xce napis mi cez ss lebo zbytocne tu robime bordel
Prosím Vás pomôžte mi spustiť tú hru potrebujem čo najpresnejšiu radu ako mám spustiť SPlinter cell thery chaos prosím aj som to crackol ale nejde a píše mi že nemám autorské práva. a ten program čo tu spomínate a odpojiť mechaniku čo tu píšete nemám ani po tuchy...prosím strašne tú hru chcem hrať
ja by som si zahral aj coop s niekim len ja som lama neviem v deatmachi ako za spiona ich elimonovat a vobec moc mi to nejde.ale tec coop by som si zahral
s14n napísal:Prosím Vás pomôžte mi spustiť tú hru potrebujem čo najpresnejšiu radu ako mám spustiť SPlinter cell thery chaos prosím aj som to crackol ale nejde a píše mi že nemám autorské práva. a ten program čo tu spomínate a odpojiť mechaniku čo tu píšete nemám ani po tuchy...prosím strašne tú hru chcem hrať
Ja som to obisiel cez YASU tools , aby ti ten soft isiel musis mam nainstalovaneho deamona
s14n napísal:Prosím Vás pomôžte mi spustiť tú hru potrebujem čo najpresnejšiu radu ako mám spustiť SPlinter cell thery chaos prosím aj som to crackol ale nejde a píše mi že nemám autorské práva. a ten program čo tu spomínate a odpojiť mechaniku čo tu píšete nemám ani po tuchy...prosím strašne tú hru chcem hrať
Jak nechápeš? Mountneš do daemona image SC (ten crack ktorý je na to určený) rućne odpojíš mechaniku (vytiahneš káblik z nej) a hráš... Nič zložité