Ste spokojni? Ja velmi. Myslim si, ze slovenska reprezentacia na cele s tymto panom sa bude pasovat znovu o medaile.www.bleskovky.sk napísal:BRATISLAVA - Dvojročnú zmluvu s ročnou opciou s vedením SZĽH podpísal v utorok v Bratislave nový kormidelník hokejovej reprezentácie Július Šupler, ktorý v tejto funkcii strieda Františka Hossu.
Július Šupler, ktorý v uplynulej sezóne pôsobil v majstrovskom lotyšskom klube HK Riga 2000, sa na tento post vracia po desiatich rokoch. Bol to práve on, kto samostatnému Slovensku ako prvý zasadol na lavičku reprezentačného výberu v roku 1993. Postupne ho doviedol z C-kategórie, cez B-kategóriu až medzi svetovú elitu a v premiére medzi ňou na MS 1996 v Rakúsku s ním skončila na 10. mieste. Potom pri reprezentácii skončil. Dva roky predtým v nórskom Lilehameri siahal ním vedený tím po veľkom úspechu na ZOH, napokon z toho bolo 6. miesto.
Julius Supler - Novy trener slovenskej reprezentacie
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Julius Supler - Novy trener slovenskej reprezentacie
no pre mna to tak trosku nepriamo vyznelo..p4ra napísal:Samozrejme, ze ano, ved hore sa nikde nepise, ze Slovensko s nim ziskalo medailu.
Vytiahnutie SVK z C skupiny do A by som povedal nebol jeho uspech, ale jeho povinnost..marosko1991 napísal:som spokojny. konecne dobry trener. ma uspechy, je skuseny...vytiahol repre z C kategorie do A a na MS 96 neurobil hanbu...dostatocne argumenty
Ale drzim mu palce, naj zasiq bude dajaqa medaila..
-
ledenaster
Medium Professional
-
Sagittarius
Guru