bývame s kamošov v jednom meste, pár metrov od seba. Obaja máme taký istý internet od tej istej firmy (mikrovlka 512kbbp). Dnes som mu nainštaloval CS 1.6 NON STEAM. Pustil si hru len na botov. Mapu aim_map. Asi po 5-min sa mu tam niekto pripojil, že vraj videl jeho server v kolkonke serverov LAN. A potom o niekoľko min. dalši.... Obaja majú taký istý net ako on a ja. Tý dvaja bývaju o dosť ďalej takže kablove spojenie to neni a on (co robil server) nemá hamachi...Tak potom ako ho mohli ostatný vidieť ako LAN server a ja na svojom PC som nič také nevidel ? ako je to možne
Vas provider vas ma vsetkych vo vnutornej sieti. Tzn., ze napr. 192.168.10.x a ty si mozno v nejakom inom segmente tej siete, napr. 192.168.1.x. A tvoj kamarat si spravil server LAN, na kt. boli boti a vsetci ludia, kt. su zapojeni v 192.168.10.x boli schopni vidiet jeho server v ramci siete LAN. Mozno som ti to trosicku komplikovane vysvetlil, ale snad si pochopil.
alebo ak ste par metrov od seba natiahni ethernet gabel a spravit normalnu lanku a vide to par korun samozrejme zalezi ze ci to je naozaj len par metrov alebo porozmyslat nad wifi
Lord_3D napísal:ale on este nema server urobený...
tak mu zavolaj nech pusti cs a spravi server a potom to skus, mne to tiez nepise v LAN servers ked ma niekto cs server v sieti, ale pripojit sa na jeho ip samozrejme ide
Snowmannn napísal:tak mu zavolaj nech pusti cs a spravi server a potom to skus, mne to tiez nepise v LAN servers ked ma niekto cs server v sieti, ale pripojit sa na jeho ip samozrejme ide
len ja mam ten problem ze mi tie lan servers neukazuje. A čo keby že on spravi server, a zapne konzolu. Tan je server IP on mi to nadiktuje a ja dam connect.... ?
Lord_3D napísal:len ja mam ten problem ze mi tie lan servers neukazuje. A čo keby že on spravi server, a zapne konzolu. Tan je server IP on mi to nadiktuje a ja dam connect.... ?
Ano len musis mat jeho ip a on nech ma vytvoreny server