dospelÍ jedna vec je dospeli fyzicky a druha psychicky... lebo kto sprejuje a nici tym rozne stavby, mosty atd tak ten je urcite po psychickej stranke este decko ktore si chce nieco dokazovat
Vesper napísal:dospelÍ jedna vec je dospeli fyzicky a druha psychicky... lebo kto sprejuje a nici tym rozne stavby, mosty atd tak ten je urcite po psychickej stranke este decko ktore si chce nieco dokazovat
Myslim že nie ! Ak je to kvalitný writer a robí to srdcom tak si nemusi nic dokazovat , sak uznaj niesu niektore veci pekné ?? cekni artattack.sk
Digital napísal:Myslim že nie ! Ak je to kvalitný writer a robí to srdcom tak si nemusi nic dokazovat , sak uznaj niesu niektore veci pekné ?? cekni artattack.sk
vsak nehovorim, stane sa ze su niektore veci pekne jasne, ale preco to sprejuju na take miesta... ja som mozno moc retro ale mne sa najviac paci ked je pekna malba na papieri resp. na platne
Vesper napísal:vsak nehovorim, stane sa ze su niektore veci pekne jasne, ale preco to sprejuju na take miesta... ja som mozno moc retro ale mne sa najviac paci ked je pekna malba na papieri resp. na platne
Tiez nemam rad ked su pomalovane pamiatky alebo fitmy atd.. ale na takých hnusných šedých mostoch a oplzlých panelakoch to je pekné
ok uznavam ze na starych skaredych mostoch sa to da ale zase s tymi panelakmi... si napisal ze su oplzle... oni su take preto ze ich niekto najpr posprejoval a pokreslil, potom sa to niekto zase snazil odstranit a potom niekto zase sprejoval... a este sa mi nepaci ked sprejuju nejaki amateri co sa pokladaju za sprejerov, lebo ti toho vzdy viac znicia
Blackburn napísal:by som si ten sprej do oci nastriekal, sak ak chcu inym poskodzovat majetok tak preco by nemohli aj sebe? nech mame doma na hajzel nieco nasprejuju....by som bol zvedavi,co by im spravila mama a ci by to spravili doma
ale existuje take nieco ako legal - tam nikomu majetok neposkodzujes
njn ale zoberte to tak ze kazdy dako musel zacat urcite nikto nespravil na prvy krat poriadny grafit...mozno akurat taky ktori sa s tym talentom narodili...
Uznávam sprajerov , ktorý sa prezentujú na legálnych stavbách , stenách ...
Machri , ktorí sa činia na činžiakoch , autobusoch a pod. sú pre mňa hulváti