Mam jeden problem. Neviem ci si mam kupit jeden privesok. Je to Illuminatsky kriz. Cena je dost vysoka tak by som rad vedel komu sa paci a komu nie, prip. co vam na nom prekaza alebo co sa vam na nom paci. Tu je link: http://www.mwart.com/xq/ASP.productlg/p ... -cross.htm
Mne osobne sa paci aleje to na tebe ci si ho kupis a co nie a co sa hlavne tebe paci a co nie....lebo uvediem prikald: tuna na fore ti moze povedat 100ludi ze sa im paci a 6nie ale v realite to tak nemusi byt (tym som ta nechcel od kupenia)
rackom, preco to ma byt kriz prave iluminatsky? Skus si najprv o iluminatoch co to prestudovat a az potom sa znackuj. Tu totiz nejde len o to, ze ten kryz je pekny, ale co vyjadruje... Ja by som si nieco take na seba nezavesil, je to vsak vylucne na tebe.
// Nechapem, co tam tento kriz robi v rubrike Celtic Jewelry...
Tomasito napísal:rackom, preco to ma byt kriz prave iluminatsky? Skus si najprv o iluminatoch co to prestudovat a az potom sa znackuj. Tu totiz nejde len o to, ze ten kriz je pekny, ale co vyjadruje... Ja by som si nieco take na seba nezavesil, je to vsak vylucne na tebe.
ten kriz je iluminatsky, otvor si ten link je to tam napisane..a zaujimalo by ma preco by si si ho nedal na krk
nekupil by som si ho preto lebo asi by som sa bal s tym ist po vonku. Neviem co vyjadruje a nevies komu sa to nebude pacit a vrazi ti ho do zadku alebo este nieco horsie. S vecami podobneho razu sa radsej nezahravam...
prosex napísal:nekupil by som si ho preto lebo asi by som sa bal s tym ist po vonku. Neviem co vyjadruje a nevies komu sa to nebude pacit a vrazi ti ho do zadku alebo este nieco horsie. S vecami podobneho razu sa radsej nezahravam...
nj, take je uz raz slovensko...jak co vtedyv blave zmlatili chalana len za to ze mal dlhe vlasy....nemam rad takychto homofobov
celkom pekny ak sa ti paci tak proste kup a kasli na ostatnych a keby sa ti aj za chvilu prestal pacit tak co? povies si ze si blby a uz ti to bude v podstate jedno... zas nie je to tolko penazi aby si to neprezil