camelka napísal:mne sa to paci, patri to k muzom ... priatel ma tiez neoholene nohy a nemozem mu ich ani pohladkach lebo je velmi steklivy koli ochlpeniu.. chcem sa opytat ci aj vas stekli ked vas niekto pohladka po nohach
mne je to praveze prijemne...a ked sa mi s nimi priatelka "hra" ...to je super
preboha holit nohy to nikdy
...u dievcat je to v dnesnej dobe samozrejmost, ale na chalanoch to chvalabohu stale vyzera dostatocne homosexualne aby to zacali robit v nejakom vacsom mnozstve je to jedna z veci ktore by som fakt nikdy nerobil
...vsak to kym by som si ich cele oholil tak by mi to trvalo aj pol dna
camelka napísal:mne sa to paci, patri to k muzom ... priatel ma tiez neoholene nohy a nemozem mu ich ani pohladkach lebo je velmi steklivy koli ochlpeniu.. chcem sa opytat ci aj vas stekli ked vas niekto pohladka po nohach
To zalezi od konkretneho cloveka. Niektori su napriklad strasne steklivi na druhej strane kolena (hlavne dievcata - aspon co poznam ) ale mne to vobec nic nerobi. ni som steklivy a preto ma nesteklia ani chlpy na nohach
braino.swk napísal:nohy si holim, ale hlavne koli tomu ze hram basket a navyse sa mi to viac lubi.. ale neholim si ich zas kazdy tyzden.. oholim,pockam kym sa dostanu do povodneho stavu a zas oholim
A nevyzera to potom blbo ked ti zacinaju znova zarastat ?? Lebo ja hravam volejbal a tiez poznam takych co si holia nohy ale ti si ich holia kazdy tyzden ... Ja si konkretne este neholim ani nechcem ale chcel by som ist na OSG do trencina a neviem neviem kebyze tam mam jediny chlpate nohy
urcite to nema nic z orientaciou ale radsej by som ich neoholila....je to muzskejsie...ale v kazdom pripadeSPRAVNY CHLAP MA BYT VZDY OHOLENY POD PAZUCHOU!!!
njoo tak ja by som si ich neoholil cha aby som vysiel na kupko a aha buzna heh
aje niee jednoznacne neholit jedine pri sportoch kde to ako tak musi vyzerat
Step256 napísal:njoo tak ja by som si ich neoholil cha aby som vysiel na kupko a aha buzna heh
aje niee jednoznacne neholit jedine pri sportoch kde to ako tak musi vyzerat
sportvoci ako napriklad plavci a cyklisti to nerobia pretoze to dobre vyzera. Mozno tak kulturisti.
brm napísal:..u cyklistov a plavcov ide hlavne o znizenie odporu vzduchu resp. vody..
u cyklistov ide hlavne o to, aby ked spadne na asfalte tak aby mu pri skreni o asfalt nevytrhalo maso kedze ho tie chlpy tahaju von, ked to ma oholene tak len zoskrie kozu a to je tak vsetko kdezto s chpmi byva vacsi problem
T.o.m.m.y napísal:ja hrajem futbal a tiez si neholim nohy
asi si ma nepochopil myslel som to v zmysle ze oni to nerobia kvoli tomu ze to vyzera esteticky dobre ale kvoli tomu co je spomenute vyssie v prispevkoch.
[quote="braino.swk"]nohy si holim, ale hlavne koli tomu ze hram basket
a z akého dôvodu si holia nohy basketbalisti?... môj frajer tiež hráva basket, ale žiadny iný dôvod okrem estetického mi nevedel uviesť... práve v týchto dňoch sa na oholenie svojich hnátikov chystá a pravdu povediac, nie som z toho nejako nadšená...