Vesper napísal:... ja teraz v poslednej dobe uz vlastne vramci metalu hocijaky styl (of course ze okrem nu-metalu a este mam par vyhrad voci 'temnemu' black metalu )...
ja este nemusim niektore power-metalove teplosiny ako sonata, blind guardian etc.
Vesper videjko je fajn len trocha nizka kvalita zvuku
Toy M@ch!n3 napísal:chlapec sa zobud metal ma najlepsie texty, sa pozri ake texty ma HH
Ma metal najlepsie texty to nevravim ale black aj death baz aj nema nieake texty.Inak mozes si to vsetko pozriet na http://www.darklyrics.com/.Tam mas vsetko .Najlepsie texty maju Maiden`s
osiris/cannabis napísal:no ja pocuvam SOAD , Static-X, Papa Roach, troxen P.O.D. , Slipknot, SOULFLY , ale tak vyrastol som na SOAD-e takze naj je u mna asi ten
Riuška:-) napísal:konecne nekto kto vie co je to papa roach
... papa roach je metal?? ... je som od nich pocul asi dve pesnicky ( na jednej nazov is nespomeniem a druha Time and time again ) a m,ne to pripadal taky punk-rock skor .. ale asi sa teda mylim
nordkapp_pb napísal:
... jj jedine suhlasim .. nic ine !!! .. moj najoblubenejsi je 2 MINUTES TO MIDNIGHT a MAN ON THE EDGE
Mne sa viac lubia tie Stevove eposy ako Rime Of The Ancient Mariner, To tame a land, Alexander The Great....
a inač pred dvoma dnami som dočital bibliografiu Iron Maiden run to the hills, dost dobre čitanie pre fans Ironov. Viem o nich viac veci jak začinali. LEn tam mohlo byt viac fotiek.
Famine napísal:Mne sa viac lubia tie Stevove eposy ako Rime Of The Ancient Mariner, To tame a land, Alexander The Great....
a inač pred dvoma dnami som dočital bibliografiu Iron Maiden run to the hills, dost dobre čitanie pre fans Ironov. Viem o nich viac veci jak začinali. LEn tam mohlo byt viac fotiek.