Privesok Ano/Nie
-
Dr. Pepper
Light Expert
Asi sa im zdá podobný tom ukeltskémuTomasito napísal:rackom, preco to ma byt kriz prave iluminatsky? Skus si najprv o iluminatoch co to prestudovat a az potom sa znackuj. Tu totiz nejde len o to, ze ten kryz je pekny, ale co vyjadruje... Ja by som si nieco take na seba nezavesil, je to vsak vylucne na tebe.
// Nechapem, co tam tento kriz robi v rubrike Celtic Jewelry...
Ta otazka bola myslena tak, ze preco si chce rackom kupit prave kriz iluminatsky, t.j. ci si ho kupuje len preto, ze sa mu paci, alebo priklada vyznam danej tematike- nemyslel som to tak, ze nejde o iluminatsky kriz. Nuz a ja by som si na seba taky kriz nedal prave preto, ze ide o kriz obsahujuci tematiku iluminatov... Ja som sa vsak len pytal- ci si ho kupi je vylucne jeho vec...marosko1991 napísal:ten kriz je iluminatsky, otvor si ten link je to tam napisane..a zaujimalo by ma preco by si si ho nedal na krk
BTW. vacsina ludi vsak ani nevie, kto su iluminati, nieto aby vedeli rozoznat znaky, ktore by im toto spolocenstvo pripomenulo. A celkovo mi je to cele dost smiesne, kedze pre iluminatov je charakteristicke, ze sa publicite vyhybaju. Zrejme niekto vyuziva, ze Da Vinci Code a "tajomne" temy s ktorymi tento roman pracuje donedavna boli, resp. stale su vdacne marketingove putace.
Re: Privesok Ano/Nie
no jedna vec je pacit sa....a druha vec je ze co znamena.....rackom napísal:Mam jeden problem. Neviem ci si mam kupit jeden privesok. Je to Illuminatsky kriz. Cena je dost vysoka tak by som rad vedel komu sa paci a komu nie, prip. co vam na nom prekaza alebo co sa vam na nom paci. Tu je link:
http://www.mwart.com/xq/ASP.productlg/p ... -cross.htm
-
TheDrummeR
Amateur
-
Stoporko
VIP
- Kontaktovať používateľa:
100 ludi, 100 nazorov. Ale ako ti tu uz radia, zisti si co symboly znamenaju a az potom premyslaj nad tym, ci sa k tebe hodi stylovo. Lebo dopadnes ako manik co chodil po cinskej stvrti v tricku s cinskymi znakmi "Som magor co nevie, co ma na tricku"
osobny nazor na vyzor (nie vyznam) krizika - nepaci sa mi, je prilis temny