Steve20, jeho server, linka a vyplody fantazie - diskusia...

Vtipy, vtipné animácie, zábavné flash hry, hádanky...
kinjeril
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa kinjeril »

Preco ma jedno obocie? :smt047 :D
stormo
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Re: .....

Príspevok od používateľa stormo »

sundevil napísal:vies kolko vela ludi uz takuto vec spravilo? Ale otazka je preco je ich tak malo, lebo jedneho dna im zaklopala na dvere BSA
Na začiatok nepoznám tu nikoho, a navštevujem fórum iba sporadicky.

Neviem či ti to je jasné, ale aby mohla BSA vstupiť na akademickú pôdu (Internát) musí mať povolenie od dekana, z kontextu o stevovi sa domnievam, že je na intráku. Takže BSA sa on absolútne obávať nemusí.

Inak steve ty máš iné nervy na takýto Flamewar. Pobavil som sa z tvojich príspevkov ešte viac ako z Desperada, len sa mi to zdá veľmi dlhé a neskôr nudné čítať celú sekciu, ale to je môj skromný názor.

Ps.: myslím, že nikto tu nemá rýchlejší net ako steve, lebo na intráky sa podľa mňa väčšina nechytá. Som z technických internátov v Košiciach a užívam si pripojenie kým sa dá :cry: , to isté by mal robiť aj Steve a byť rád, kým je na internáte.
HAWK dohovoril som.
jjhacker
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: .....

Príspevok od používateľa jjhacker »

stormo napísal:Na začiatok nepoznám tu nikoho, a navštevujem fórum iba sporadicky.

Neviem či ti to je jasné, ale aby mohla BSA vstupiť na akademickú pôdu (Internát) musí mať povolenie od dekana, z kontextu o stevovi sa domnievam, že je na intráku. Takže BSA sa on absolútne obávať nemusí.

Inak steve ty máš iné nervy na takýto Flamewar. Pobavil som sa z tvojich príspevkov ešte viac ako z Desperada, len sa mi to zdá veľmi dlhé a neskôr nudné čítať celú sekciu, ale to je môj skromný názor.

Ps.: myslím, že nikto tu nemá rýchlejší net ako steve, lebo na intráky sa podľa mňa väčšina nechytá. Som z technických internátov v Košiciach a užívam si pripojenie kým sa dá :cry: , to isté by mal robiť aj Steve a byť rád, kým je na internáte.
HAWK dohovoril som.
Nemas celkom pravdu. To ze sa na internatoch siria nelegalne data vie asi kazdy, kym nikto neposiela data do internetu (mimo internat) tak mu to ani BSA nedokaze. Ak vsak si niekto spravi FTP kde ma nelegalne data verejne dostupne, BSA sa nebude obtazovat pristupovat na internat ale posle tam rovno policiu, tak ako aj urobili na MU v Brne.
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

po precitani tejto temy som usudil: 1. steve20 je zrejme trochu divny clovek..mozno nie trochu ale vela ale za 2. vobec sa mi nelubi ze ste mu tu dali fotku, lebo budem mat z toho dlho traumy :) ak ste taky gangstri ze viete najst fotky, tak najdite moju :D
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

marosko1991 napísal:po precitani tejto temy som usudil: 1. steve20 je zrejme trochu divny clovek..mozno nie trochu ale vela ale za 2. vobec sa mi nelubi ze ste mu tu dali fotku, lebo budem mat z toho dlho traumy :) ak ste taky gangstri ze viete najst fotky, tak najdite moju :D

no asi nieje az taky velky problem zajst na pokec a napisat tam jeho nick a pozriet fotku :D ...to som nemyslel tvoju ale Stevovu
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

79,99 prispevkov je od ludi , ktori vobec nevedia o co tu ide a chcu sa maximalne tak votriet do priazne modom alebo samotnemu adminovi :shock:

Inak šou ok ...

K teme Steve je vynimocny druh cloveka ako povedal aj kinedryl patri do celade jednoobočiarov :woa:
worman
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa worman »

Tak tato tema uz je tu pekne dlho a ako vidno je aj dost zabavna :lol: Zaujimalo by ma kde sa podel ten TLK :lol:
Pechy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pechy »

ten TLK(The Lamas King) bol ešte nedavno adminom na war-hell.net fore spolu so stevem tam kralovali... ešte aj Lord ale ten už pošiel het davno.. :lol: no forum maju už v pi*i...
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

Pechy napísal:ten TLK(The Lamas King) bol ešte nedavno adminom na *censured.net fore spolu so stevem tam kralovali... ešte aj Lord ale ten už pošiel het davno.. :lol: no forum maju už v pi*i...
Lord ani tak nie, ten surfuje len s inym menom :wink:
Pechy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pechy »

šak ja som nepovedal že sa vyparil :) len skončil s forom a ostal tam TLk a spol...
Stopa
King
King

Príspevok od používateľa Stopa »

Pechy napísal:šak ja som nepovedal že sa vyparil :) len skončil s forom a ostal tam TLk a spol...
skoncil s forom len pred cca 4 tyzdnami :wink:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Deti, deti, deti... Na vas sa fakt neda nic viac povedat. Dal som si namahu precitat si to cele. Normalne ste sa predbiehali v tom, kto sa bude viac statovat s pristupom na warez, s tym, aki ste nabuchani, s tym, ako by ste prisli jedny za druhymi a spajali si obocie a pod. recicky.. Deti.

To, ze steve20 trpi nejakym komplexom menejcennosti je uplne jasne a evidentne z toho, co popisal. Ze nevie normalne a bez nadavok reagovat je tiez uplne jasne, ale ako ste sa niektori predviedli, nepresvedcili ste o nic viac, ze ste ini. Sa zamyslite nad tym, ze aky mate prejav.

A ked som este davnejsie tvrdil, ze sa niektori tesite z toho, ked sa do niekoho mozete obut a potopit ho, tak tuto sa to len potvrdilo. A toto, co ste sem hodili nepatri ani do sekcie Vtipy, lebo je to maximalne trapne a bavit sa na tom mozu pubertalne deti zo ZS.
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

steve20 napísal:dnes mam doobedu volno v skole, seminare mam poobede a bol som velmi zvedavy na dnesne ohlasy, pred hodinou som sadol za PC ty TRAPAK :lol:
si chudak tak to je uz sa ti minuly argumenty ze?? :) bohuzial aj taky ako si ty musia byt...
G@M3 M@CH1N3
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa G@M3 M@CH1N3 »

Pechy napísal:šak ja som nepovedal že sa vyparil :) len skončil s forom a ostal tam TLk a spol...
kamos co ta serie ten tlk o ktorom moc nevies ako tak kukam :D...ou yeaa drahy peac forewa
rixo napísal:si chudak tak to je uz sa ti minuly argumenty ze?? :) bohuzial aj taky ako si ty musia byt...
kukni si kedy ten prispevok napisal :D...
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Nejake jeho iCQ by sa nenaslo? Dost sa nudim doma cez dlhe zimne vecery... Chcem si trosku pokecat, zabavit sa s nim... Ak mate pls PM :) Vdaka :)
martin M
Star
Star

Príspevok od používateľa martin M »

dnes je mikulas tak tu je jeho ICQ cislo kto mu chcem poslat nejake zelanie :lol:

Kód: Vybrať všetko

201277978
Hulo_mt
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Hulo_mt »

precital som si toho len zopar a dospel som k tomu ze sa t vsetci hadate ako male deti je*te na to 8) ,
este jedno ma rozosmialo ze steve20 tu napisal asi v 45,5 prispevkoch ze " dovidenia som si z vas vystrelil...... " trapko :idea:

Šťastné a veselé :D
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

no tuto temu som cital davnejsie, ale vypliva mi z toho len to, ze steve20 je zakomplexovany doritki pichajuci warezak...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

čítal som len prvu stranu a pobavilo mato :lol: :lol: :lol:
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

a to som si myslel, ze LES je v tomto "odbore" absolutna jednicka. vie rozprudit diskusiu aj ked nema zmysel, ale toto? toto je numero uno :D takehoto trotlika som uz dlho nevidel :) a tiez sa mi paci pristup niektorych userov. "on mi dal ftp, tak je pre mna king". omg, zobudte sa :!:
Zamknuté