Steve20, jeho server, linka a vyplody fantazie - diskusia...
-
stormo
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Re: .....
Na začiatok nepoznám tu nikoho, a navštevujem fórum iba sporadicky.sundevil napísal:vies kolko vela ludi uz takuto vec spravilo? Ale otazka je preco je ich tak malo, lebo jedneho dna im zaklopala na dvere BSA
Neviem či ti to je jasné, ale aby mohla BSA vstupiť na akademickú pôdu (Internát) musí mať povolenie od dekana, z kontextu o stevovi sa domnievam, že je na intráku. Takže BSA sa on absolútne obávať nemusí.
Inak steve ty máš iné nervy na takýto Flamewar. Pobavil som sa z tvojich príspevkov ešte viac ako z Desperada, len sa mi to zdá veľmi dlhé a neskôr nudné čítať celú sekciu, ale to je môj skromný názor.
Ps.: myslím, že nikto tu nemá rýchlejší net ako steve, lebo na intráky sa podľa mňa väčšina nechytá. Som z technických internátov v Košiciach a užívam si pripojenie kým sa dá
HAWK dohovoril som.
-
jjhacker
Medium Star
Re: .....
Nemas celkom pravdu. To ze sa na internatoch siria nelegalne data vie asi kazdy, kym nikto neposiela data do internetu (mimo internat) tak mu to ani BSA nedokaze. Ak vsak si niekto spravi FTP kde ma nelegalne data verejne dostupne, BSA sa nebude obtazovat pristupovat na internat ale posle tam rovno policiu, tak ako aj urobili na MU v Brne.stormo napísal:Na začiatok nepoznám tu nikoho, a navštevujem fórum iba sporadicky.
Neviem či ti to je jasné, ale aby mohla BSA vstupiť na akademickú pôdu (Internát) musí mať povolenie od dekana, z kontextu o stevovi sa domnievam, že je na intráku. Takže BSA sa on absolútne obávať nemusí.
Inak steve ty máš iné nervy na takýto Flamewar. Pobavil som sa z tvojich príspevkov ešte viac ako z Desperada, len sa mi to zdá veľmi dlhé a neskôr nudné čítať celú sekciu, ale to je môj skromný názor.
Ps.: myslím, že nikto tu nemá rýchlejší net ako steve, lebo na intráky sa podľa mňa väčšina nechytá. Som z technických internátov v Košiciach a užívam si pripojenie kým sa dá, to isté by mal robiť aj Steve a byť rád, kým je na internáte.
HAWK dohovoril som.
-
XilleR
Medium Professional
marosko1991 napísal:po precitani tejto temy som usudil: 1. steve20 je zrejme trochu divny clovek..mozno nie trochu ale vela ale za 2. vobec sa mi nelubi ze ste mu tu dali fotku, lebo budem mat z toho dlho traumyak ste taky gangstri ze viete najst fotky, tak najdite moju
no asi nieje az taky velky problem zajst na pokec a napisat tam jeho nick a pozriet fotku
-
p4ra
Redeemer
Deti, deti, deti... Na vas sa fakt neda nic viac povedat. Dal som si namahu precitat si to cele. Normalne ste sa predbiehali v tom, kto sa bude viac statovat s pristupom na warez, s tym, aki ste nabuchani, s tym, ako by ste prisli jedny za druhymi a spajali si obocie a pod. recicky.. Deti.
To, ze steve20 trpi nejakym komplexom menejcennosti je uplne jasne a evidentne z toho, co popisal. Ze nevie normalne a bez nadavok reagovat je tiez uplne jasne, ale ako ste sa niektori predviedli, nepresvedcili ste o nic viac, ze ste ini. Sa zamyslite nad tym, ze aky mate prejav.
A ked som este davnejsie tvrdil, ze sa niektori tesite z toho, ked sa do niekoho mozete obut a potopit ho, tak tuto sa to len potvrdilo. A toto, co ste sem hodili nepatri ani do sekcie Vtipy, lebo je to maximalne trapne a bavit sa na tom mozu pubertalne deti zo ZS.
To, ze steve20 trpi nejakym komplexom menejcennosti je uplne jasne a evidentne z toho, co popisal. Ze nevie normalne a bez nadavok reagovat je tiez uplne jasne, ale ako ste sa niektori predviedli, nepresvedcili ste o nic viac, ze ste ini. Sa zamyslite nad tym, ze aky mate prejav.
A ked som este davnejsie tvrdil, ze sa niektori tesite z toho, ked sa do niekoho mozete obut a potopit ho, tak tuto sa to len potvrdilo. A toto, co ste sem hodili nepatri ani do sekcie Vtipy, lebo je to maximalne trapne a bavit sa na tom mozu pubertalne deti zo ZS.
-
G@M3 M@CH1N3
Light Expert
kamos co ta serie ten tlk o ktorom moc nevies ako tak kukamPechy napísal:šak ja som nepovedal že sa vyparillen skončil s forom a ostal tam TLk a spol...
kukni si kedy ten prispevok napisalrixo napísal:si chudak tak to je uz sa ti minuly argumenty ze??bohuzial aj taky ako si ty musia byt...
dnes je mikulas tak tu je jeho ICQ cislo kto mu chcem poslat nejake zelanie
Kód: Vybrať všetko
201277978-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe