Bennington eventually suggested the use of Lincoln Park because he would drive by Lincoln Park in Santa Monica, California (now known as Christine Reed Park), on his way to the recording studio every day when the band was recording demos for its debut album. Bennington thought that it would be a good name for the band because there are Lincoln Parks all over the country. He figured that the band would be recognized as a local band no matter where they went. However, since the domain name lincolnpark.com was already taken and the band couldn't afford to purchase it, they changed the spelling from "Lincoln" to "Linkin" so they could purchase the domain name linkinpark.com.
v podstate sa premenovali lebo nemohli mat webstranku lincolnpark.com ale ci vydali nieco pod nazvom Lincoln Park sa na wikipedii nepise..no nic smola...
hm ja LP fakt nemusim, nedokazem to pocuvat )
jediny nu-metal ktory znesiem a obcas aj zapnem je KoRn a Slipknot...
ale inak pocuvam skor taky metalovejsi metal
impending_disaster napísal:nu-metal je z mojho pohladu smiesny. Ale kedysi som ho pocuval, cez neho som sa dostal k extremnym kapelam, ktore hraju naozajstny metal (niekto to tu uz spominal). V za toto som tomu stylu vdacny.
Smiesny je v podani niektorych kapiel. Ale ked sa spoja dobre texty a super hudba tak to je super. KORN toto splna uplne v pohode.
Ja nu metal tiez velmi nepocuvam, ale KORN ma zaujal, chytil a uz nepustil Je na prvom mieste hranosti v mojom winampe
System of a Down, pokiaľ viem, nie je nu-metal, ale, a teraz pozor, počul som, že je to death-metal skombinovaný s jazzom a arménskymi rýmami.. Ja síce hudbe moc nerozumiem, no nu-metal to určite nie je, je to nejaký iný metal.
Racius napísal:System of a Down, pokiaľ viem, nie je nu-metal, ale, a teraz pozor, počul som, že je to death-metal skombinovaný s jazzom a arménskymi rýmami.. Ja síce hudbe moc nerozumiem, no nu-metal to určite nie je, je to nejaký iný metal.
nejde o styl ael o to co sa komu paci moje the best Korn,mettalica, fear factory, no gravity , obcas metropolis , napalm death, cannibal corpse, LB , Lcuna coil , sepultura , pantera, a tak dalej ale obcas zapnem aj eltona johna ale ot len tak na zamyslenie