holis normalne ziletkou ci ams nejake spreje na to?braino.swk napísal:nohy si holim, ale hlavne koli tomu ze hram basketa navyse sa mi to viac lubi.. ale neholim si ich zas kazdy tyzden.. oholim,pockam kym sa dostanu do povodneho stavu a zas oholim
![]()
Chlpate nohy
-
braino.swk
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
braino.swk napísal:nohy si holim, ale hlavne koli tomu ze hram basket
neviem proste je to bezne viac sa mi to paci, neboj aj ja mam holku a jej to nevadilenockadt napísal: a z akého dôvodu si holia nohy basketbalisti?... môj frajer tiež hráva basket, ale žiadny iný dôvod okrem estetického mi nevedel uviesť... práve v týchto dňoch sa na oholenie svojich hnátikov chystá a pravdu povediac, nie som z toho nejako nadšená...
-
braino.swk
Light Professional
-
canopus
Addict
ja si nohy neholim a ani neplanujemModel napísal:akoze nechapem toto...........kto am ohoelne nohy uz je gay vam sibe preboha????naprikald vsetci svetovi tenisti maju oholene nie len nohy ale vsetko.........a pokial viem maju normalne kocky.Ja hravam tiez tenis....ale nohy normalne mierne zarastene
ze vsetci tenisti hlavne SAMPRAS si ich holil,ze?
no aj ja sa chystam.......som profesionalny tenista....a ked su oholene je to viac fajn.....A k tomu ze si myslia ze ekd si chalan holi nohy je bu*erant no je tym ze slovensko je za opicami....a kd nieco nieto robi hend je bu*erantbraino.swk napísal:holim si strojcekom (nohy)....
.. inac mas pravdu nechapem preco si niekto mysli ze ked ma chalan oholene nohy tak akoze ma byt pupus.. :-O ja si holim nohy uz asi 3 rokyale len cez leto a na jar..
pozri sa na takeho Nadala alebo Lopeza ty chytrakcanopus napísal:ja si nohy neholim a ani neplanujem
ze vsetci tenisti hlavne SAMPRAS si ich holil,ze?
noo ako orangutan to je uplne genialneRotten77 napísal:holit by aj bolo co ale naco? co som modelka alebo kulturiska?![]()
plus taka kozusinka dobre hreje v zime![]()
![]()
//edit: Pouzivaj tlacidlo "Uprav". kinjeril
tak podla mna je to kvoli tomu, az mu ta lopta az tak neklze po chlpoch, ked si ju medzi nohami preplieta. Ale nehram ani nesledujem basket, takze.. to je iba moj nazor.A ked na to nema dovod, skus sa ho spytat, ze komu sa chce pacit. Ci tebe alebo ostatnymlenockadt napísal:a z akého dôvodu si holia nohy basketbalisti?...
len Sampras hral trosku........v inej dobe ako je tato ianc.......som si vsimol na Majstrovstvach vo futbale ze Figo je cely depilovany hrud........vsetko som sa cudoval lebo som videl jeho nejaku modelingovu fotku a an hrudi mal toho dost vela a teraz je uplne hladkycanopus napísal:ja som pisal o Samprasovi
neexistuje nejaky depilacny sprej?co len nastriekate a po chvilke zmyjete chlpy?
//edit: Prispevky spojene. kinjeril
-
ANONYMKA17
Light Star
-
qwerty-xyz
Re: Chlpate nohy
chlpate samozrejme.......okolie vtaka oholit...ale nohyy nechat tak...
ved by si vyzeral ako teply ( nic proti homosexualom )
Re: Chlpate nohy
noa ty vyzeraj jak opicaqwerty-xyz napísal:chlpate samozrejme.......okolie vtaka oholit...ale nohyy nechat tak...
-
m3thod-man
Star