Festivaly

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Holubar napísal:No na pohodu sme uz s kamosmi zakupili listky, jedine by som rad, keby vyslo pocasie ako minuly rok. Nemam ani sajn, ake tam budu kapely, co vsetko tam najdem...chcem ist len na dva dni vypadnut z reality a zbavit sa zmyslov :)
Bol si aj minuly rok? Co hovoris na Prodigy? :) Ja som nestihol v predpredaji, tak musim na mieste. :? Neviem, ci ti nieco hovoria (ale asi ano) Stereo MCs, GZA, Muggs, Andy C, Im Cyber atd... Fakt sa je naco tesit. :) Ja priamo z Brna vo stvrtok do NZ, zbalit potrebne veci a sup do vlaku, smer TN este aby som tam bol vo stvrtok, vtedy to ma caro. :)
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Prodigy splnili moje ocakavania, len kvoli tej burke mi zmokol oblubeny spacak :smt094
inak tie kapely vobec nic...ale mozno si tam nieco najdem, co sa mi zapaci, pripadne bufety to istia
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Holubar napísal:Prodigy splnili moje ocakavania, len kvoli tej burke mi zmokol oblubeny spacak :smt094
inak tie kapely vobec nic...ale mozno si tam nieco najdem, co sa mi zapaci, pripadne bufety to istia
Ja som si hovoril, ale ved to prejde, ze chvilkovy dazd, ale ako sa spustil ten lejak, do minuty som bol mokry od hlavy po paty, tak mi to uz bolo jedno, som si to uzival, hlavne ta show vysla, blesky naokolo, Prodigy do toho, fakt pecka. :) A tie bufety, to je jasna vec. Pivecko, pokes s "pohodakmi", proste ten festival ma nieco do seba. Za tie 3 dni je to podla mna mesto same za seba.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

A co take tam je vo stvrtok, minuly rok sme sli v piatok rano, co sme zmeskali?
Ja sa tesim aj na Trencin, je to krasne mesto a umocnuje to ten pocit "pohody"
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Holubar napísal:A co take tam je vo stvrtok, minuly rok sme sli v piatok rano, co sme zmeskali?
Ja sa tesim aj na Trencin, je to krasne mesto a umocnuje to ten pocit "pohody"
Sem-tam nieco zahraju, my skor ideme vo stvrtok preto, ze po dlhej dobe mame na seba cas kamarati a kamaratky, kedze kazdy studuje/pracuje niekde inde a tam je miesto, kde mozeme byt spolu, nieco popit, pokecat. A prave stvrtok je na to idealny. Lebo piatok a sobota sa zase sem-tam rozdelime, lebo nie kazdy ma rad to iste, co ten druhy. V podstate ste nezameskali nic, ale atmosfera vo stvrtok je taka.. Neviem to opisat. Mozno len pre mna to nieco znamena, kedze stretavam ludi, s kt. som rad. A Trencin je pekny, to je fakt.
atrey
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa atrey »

Tento rok je pohoda kvalitne nebitá, len ma štve že niektoré vystúpenia sa "bijú" teda že kapely o ktore mam zaujem su napr naraz... Ale aj tak sa tesim ako pes. A zeby boli v predpredaji?Neviem ja som dostal vstupenku tak, ze som prisiel do obchodu a tam vytiahla papier ticketportal, hodila do tiskarny a vytlacila...
ttt4
Expert
Expert

Príspevok od používateľa ttt4 »

Ludia na hodokvase bude Iggy Pop :smt009 .Tak to je vec o ktorej sa mi ani nesnivalo.Pohodaci mate co zavidiet. :)
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

www.senecfest.sk a jv SC nieco bude Double X3 aj tento rok :wink:
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

ST1 napísal:www.senecfest.sk a jv SC nieco bude Double X3 aj tento rok :wink:
to je nieco,ako bolo to techno na gulaske?alebo nejake folklorne slavnosti? :)
Double X byva na severe na 5ke na tom parkovisku nie?Ale to nie je festival, iba akcia
Dr. Pepper
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Dr. Pepper »

kvint3
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa kvint3 »

Otcovia elektronickej hudby, ktori v 70-tych a 80-tych rokoch predurcili smerovanie nielen elektronickej hudby, ktori sa zasluzili o revoluciu v zivych vystupeniach, ktori boli a su vzormi pre svetoznamych hudobnikov a ktori maju doteraz jedinecnu a nezamenitelnu koncertnu show,

vystupia 19. augusta 2006 v ramci festivalu SUMMER OF LOVE v ceskom meste Pardubice.
Okrem Kraftwerk vystupia mnohi ini svetovi DJovia a elektronicki hudobnici.

Listky sa daju objednat priamo na stranke www.summeroflove.cz
alebo v predajni Dr.Horak, ako aj na stranke www.ticketpro.cz.

Tento koncert vrelo odporucam !! Najma tym, ktori este zidany live koncert skupiny Kraftwerk nevideli a chcu zazit nieco, co sa nevidi kazdy den :)

P.S.: Pre ilustraciu prikladam link, kde si mozete pozret prierez ich, pred polrokom vydaneho, DVD z koncertneho turne: http://www.kraftwerk.com/info/body_dvd.html
Napísať odpoveď