Fajcite?
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
Traktorista
Guru
no neni to neskodne uplne, ale oproti cigaretam, hlavne si treba uvedomit ze cigarety su navykove, a vyfajcis ich aj 20 za den a viac za den, sisa neni navykova, a napr ja fajcim tak 4-5 do tyzdna, a skodi povedzme ako jedna ciga,...tomexx napísal:Ja nefajcim, no vodarko som mal parkrat u nas v Carovni (good cajovna v BB) - rozne prichute. Musim povedat, ze je to zaujimave, najma v prijemnej spolocnosti. Otazne je ako to vplyva na zdravie..
tak si to zratame a mame to tu
-
tomexx
King
Aha. Tak to je v normeTraktorista napísal:no neni to neskodne uplne, ale oproti cigaretam, hlavne si treba uvedomit ze cigarety su navykove, a vyfajcis ich aj 20 za den a viac za den, sisa neni navykova, a napr ja fajcim tak 4-5 do tyzdna, a skodi povedzme ako jedna ciga,...
tak si to zratame a mame to tu
urcite priberie. Ja ked som asi tyzden nefajcil zral som ako svina na rano som zozral aj obed s vecerou a vzdy ked na mna prisla chut zapalit si siel som do chladnicky zozrat co som nasiel. A najhorsie je ze cigareta najviac chuti po jedle takze zjedol som jedno a za chvilu som uz zral znovu.canopus napísal:potom sa za mesiac ozvi,ci si pribral,ale urcite priberies