neviete ci existuje nejaky NET nejaky na kredit? ako je u mobilov EASY/PRIMA??
nieco na notebook
internet na kredit
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: internet na kredit
.. pokial chces ten internet naozaj vyuzivat, tak by si natom asi zrejmä fest preobil ...Tomasd napísal:neviete ci existuje nejaky NET nejaky na kredit? ako je u mobilov EASY/PRIMA??
nieco na notebook
... ale myslim ze sa to da ak mas telefon na kredit, ktory sa da spojit s Notebookom
... fakt ak byvas v BA, tak investuj do rychleho internetu od T- mobilu ...
... vsetky ostatne mobilne internety su cez siet GSM // hlas ma vacsiu prioritu ako data, z coho vyplyva pomaly internet // kdezto tento je rieseny cez novu siet FLARION // data maju vyssiu prioritu ako hlas // cize ficis v absolutnej pohode .. na slovensku su samizda zatial rychlosti 512kbps a 1Mbps ... problem: pokryta je zatial ib bratislava // samizda //
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
.. neviem ale cez GRPS alebo EDGE sa mi to zda na tu rychlost moc velka cena .... a este musis mat aj telefon ...Tomasd napísal:nordkapp_pb: ne ne to ked nie som doma aby som mohol surfovat tak to by mi stacil nejaky pomaly
.. podla mna by mali davat spojenie cez GRPS 6tej generacie uz aj zadarmo !!
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
.. no pozri sa to je ta najnevyhodnejsia vec na svete .. telefon na kredit cez ktory si pripojeny do internetu ... je to velice drahe ... a velice pomale...Tomasd napísal:a taky je aj na KREDIT??? lebo pausal nepotrebujem
.. tu ti davam jeden priklad nevyhodnosti ... necital som to takze neviem ci je to riesene pausalne alebo ako ... a je to najnizsia sluzba !!!! ...
Kód: Vybrať všetko
http://www.t-mobile.sk/sk/!pages.get?id=gprs&follow=%3F283&partner=c1Kód: Vybrať všetko
http://www.orange.sk/business/data/companygprs/default.dwp