jj mne najviac prišlo smutno vtedy ked ten chlapec zachránil tú starenu aj s dcérouhavarka napísal:Schindler List
- koho toto nerozplače, tak neviem.
Čo vas dokazalo Rozplakat?
-
Andi_Cibula
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ak mám hovoriť k téme, tak jediné, čo ma dokáže rozplakať je prudký rozhovor s mamou.
Ale vtedy to už býva vážne.
Ale to sa stáva len málokedy.
Ale dneska (7.7) som bol u jedného kamaráda a ten mi predviedol hru na elektrickej basgitare, zahral mi niekoľko skladieb od Metallicy, celý čas som sa na to pozeral so zatajeným dychom, úchvatné.
Zanechalo to vo mne hlboký (kladný) dojem, jasné že to neboli pocity, aké mám pri plakaní, ale bolo to veľmi podobné.

Kto chce, môže sa pozreť.
http://img356.imageshack.us/my.php?imag ... 8176ec.jpg
Edit: foto zmenené, aby sa predišlo spamovaniu.
Ale to sa stáva len málokedy.
Ale dneska (7.7) som bol u jedného kamaráda a ten mi predviedol hru na elektrickej basgitare, zahral mi niekoľko skladieb od Metallicy, celý čas som sa na to pozeral so zatajeným dychom, úchvatné.
Zanechalo to vo mne hlboký (kladný) dojem, jasné že to neboli pocity, aké mám pri plakaní, ale bolo to veľmi podobné.
Kto chce, môže sa pozreť.
http://img356.imageshack.us/my.php?imag ... 8176ec.jpg
Edit: foto zmenené, aby sa predišlo spamovaniu.
Zelena Mila aj mna pod to sice dlhy film ale dobry..p4ra napísal:Rozplakala ma moja byvala .. viackrat ...
EDIT: Z filmov to bolo niekolko (ze ma zvieralo v hrdle), ale co si matne vzpomeniem:
- Zelena Mila
- Forest Gump
- Armageddon (ano, aj tento)
- Pospli To Dalej
- ...
-
makoss
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
najplaclivejsi den w mojom ziwote bol zatal ked my zomrel pes... bolo to leto 2005 ked boli tie strasne tepla tak dostal infarkt... som dosiel z tabora a rodica mi to powedali tak som reval celu cestu domow a este cele poobedie a potom asi este tyzden vecer w posteli...

// Nepis W miesto V etc. (vid. pravidlo 23)! Tomasito
// Nepis W miesto V etc. (vid. pravidlo 23)! Tomasito
...