Ravenman napísal: 3*a bar do ktoreho navolim cislo strany v topicu aby som nemusel klikat po jednom az do 20 napr
/tod vse/
každý link na inej ako nultej (prvej) stránke má tvar: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=32 ... &start=255
dôležité je tam to start=255 a to znamená, že začína 255 postom. Teda ak chceš ísť na osemnástu stránku, dáš 17*15 a to je práve 255. 17 preto, lebo začíname 0 a nie 1 a 15 lebo je 15 príspevkov na stránke. Stačí ti kalkulačka alebo rozum a nepotrebuješ bar
audiotrack napísal:každý link na inej ako nultej (prvej) stránke má tvar: http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=32 ... &start=255
dôležité je tam to start=255 a to znamená, že začína 255 postom. Teda ak chceš ísť na osemnástu stránku, dáš 17*15 a to je práve 255. 17 preto, lebo začíname 0 a nie 1 a 15 lebo je 15 príspevkov na stránke. Stačí ti kalkulačka alebo rozum a nepotrebuješ bar
Rýchľu odpoveď.
A keď píšem príspevok, tak aby som videl tému lebo je to tam prázdne, na iných fórach napr. aj na lamkách to je. snáď ste ma pochopili.
Ravenman napísal: 1*trocha grafiky a viac button obrazkov 2*search bar v kazdom topicu(ktory hlada len veci obsiahnute v topicu) 3*a bar do ktoreho navolim cislo strany v topicu aby som nemusel klikat po jednom az do 20 napr
/tod vse/
1. nie
2. neverim tomu ze by sa niekomu chcelo hrat s takym niecim
3. toto by nemal byt problem. neviem ci je na to mod, ale ked nie je, nemal by byt problem napisat to
=Erik= napísal:Ja by som tu zmenil, vlasne pridal abecedne zoradenie tem v kazdom fore asi okram kosa
Napr. ako na lamky.net
ale toto je diskusne forum a diskutovat treba o aktualnych temach a abecedne poradie je zbytocne, pretoze nazov temy je tu len orientacny, nie ako na lamkach, kde priamo popisuje obsah.
Ravenman napísal: 3*a bar do ktoreho navolim cislo strany v topicu aby som nemusel klikat po jednom az do 20 napr
mne sa teda nechce velmi pamatat cisla, takze temy co ma velmi zaujimaju a chcem mat k nim rychly pristup som si dal do zaloziek, myslim ze je to jednoduchsie
iceCream: Neuvazujeme momentalne o vytvoreni casti Zdravie. Sluzia na to specializovane fora, ale pokial sa tieto temy rozsiria, tak to bude potrebne riesit a jednym riesenim je prave vytvorenie spominanej casti.
iceCream napísal:hojko, Tomasito: ok, to bol len navrh
pozri sa na to aj takto, ked potrebujes radu ohladom SW a HW mas tu odbornikov naslovo vzatych, ale ci by toto iste platilo aj o zdravotnictve? neviem kolko ludi je tu takych aby mohli rozdavat rady tymto smerom, inac v teme co ty sponinas je najcastejsia rada, chod s tym k doktorovi takze je to ihmo zbytocne zakladat taku temu