LOST
lost je fakt bohovsky serial.,..jeden z mojich najoblubenejsich(dlasie su charmed a supernatural)..ten kto to nevidel...o com fakt silne pochybujem ze to niekto nevidel odporucam...najlepsi je hurley
..toto mam fakt rada..ale aj ostatni su bohovsky...jednoducho lost si zasluzia vsetko co vyhrali lebo je to fakt kvalitny material 
pred par dnami som si zacal stahovat lost z netu, presnejsie torrenty
Prave stahujem Exodus I, na tej stranke odkial stahujem je len jeden torrent na dokoncenie 1. serie a vola sa Exodus II a III, a ma dvakrat viac MB ako jedna cast
su tam tie dve casti,
a problem je v tom, ze titulky som nasiel len na Exodus II a na III nikde...
A tak kto si stahoval alebo este stahuje torrenty, prosim ozvite sa mi na icq, alebo posle na mail odkazy na torrenty... Exodus II a III, ale aby boli samostatne a hodili by sa aj titulky na III
Velmi pekne dakujem
Prave stahujem Exodus I, na tej stranke odkial stahujem je len jeden torrent na dokoncenie 1. serie a vola sa Exodus II a III, a ma dvakrat viac MB ako jedna cast
a problem je v tom, ze titulky som nasiel len na Exodus II a na III nikde...
A tak kto si stahoval alebo este stahuje torrenty, prosim ozvite sa mi na icq, alebo posle na mail odkazy na torrenty... Exodus II a III, ale aby boli samostatne a hodili by sa aj titulky na III
Velmi pekne dakujem
-
canopus
Addict
- Kontaktovať používateľa:
www.lamky.net=Erik= napísal:pred par dnami som si zacal stahovat lost z netu, presnejsie torrenty
Prave stahujem Exodus I, na tej stranke odkial stahujem je len jeden torrent na dokoncenie 1. serie a vola sa Exodus II a III, a ma dvakrat viac MB ako jedna castsu tam tie dve casti,
a problem je v tom, ze titulky som nasiel len na Exodus II a na III nikde...![]()
Velmi pekne dakujem
www.titulky.com
ja taham z jedneho w*rez fora a tam mi na cast vychadza asi 28minut... sice v dabingu,ale nemusim sa sa klaslat s tym ci titule sedia alebo nie...=Erik= napísal:Presne tak, je to ovela lepsie
P.S.: ja taham cez Azureus a za 5hodin mam jeden diel
v noci potiahnem 20. a 21. cast...som zvedavy co je s Michaelom...a aj co urbia s "Henrym" a mapou co kresli John...
zaujimalo by ma preco ma Ostrov take liecive ucinky na Locka,Rose a Sun...
a este co skumala ta organizacia...
To s tym liecenim tam hadam uz aj riesili, do konca serie tam uz na to nic neprezradia. Ale myslim, ze sa dalo domysliet hned pocas casti, ked sa tam riesila liecba Rose. A to ostatne .. pekne pozeraniejackb napísal:ja taham z jedneho w*rez fora a tam mi na cast vychadza asi 28minut... sice v dabingu,ale nemusim sa sa klaslat s tym ci titule sedia alebo nie...
v noci potiahnem 20. a 21. cast...som zvedavy co je s Michaelom...a aj co urbia s "Henrym" a mapou co kresli John...
zaujimalo by ma preco ma Ostrov take liecive ucinky na Locka,Rose a Sun...
a este co skumala ta organizacia...
thxmishenko napísal:To s tym liecenim tam hadam uz aj riesili, do konca serie tam uz na to nic neprezradia. Ale myslim, ze sa dalo domysliet hned pocas casti, ked sa tam riesila liecba Rose. A to ostatne .. pekne pozeranie
ale ten Michael je fest kkt,teda IMO, zastreli tu najkrajsiu babu v seriali - Annu Luciu