CPU od IBM
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
t0m4s3 napísal:O akych procakoch tocite? Jedna sa o tranzistory pracujuce na tejto frekvencii. Procaky s takouto frekvenciou su velmi vzdialena buducnost. Ono tych tranzistorov je v CPU cez 100 milionov
Ups marko ma predbehol...ide vsak o to,ze by sa nemalo uvazovat o CPU pretoze to je z oblasti pocitacov....Je dalsie nespocetne mnozstvo procesorov v oblasti automatizacie,takze ma pravdu v tom,ze by sa nemalo uvazovat s pojmom CPU....
-
t0m4s3
Admin
zaujimave. Ked sa pozriem na stranku priamo Georgia Techu tak tam pisu toto
zdroj: http://www.gatech.edu/news-room/release.php?id=1019Georgia Tech/IBM Announce New Chip Speed Record
Silicon-germanium transistor operates 250 times faster than average cell phone
Atlanta (June 20, 2006) — A research team from IBM and the Georgia Institute of Technology has demonstrated the first silicon-germanium transistor able to operate at frequencies above 500 GHz. Though the record performance was attained at extremely cold temperatures, the results suggest that the upper bound for performance in silicon-germanium devices may be higher than originally expected.
-
t0m4s3
Admin
Vidis tam niekde spomenuty Intel? Intel si v tejto sfere ani neskrtne. Vyrobit tranzistor na takejto frekvencii je jedna vec, vyrobit cely procesor vec druha. Nezda sa mi to moc realne.Marko5211 napísal:ved prave kedze je procesor z tranzistorov tak pravdepodobne ked vyrobili ten tranzistor tak intel asi okamzite nato vyrobil procesor...pochybujem ze by sa cdr sekli....nemyslis???