Ja si myslim že bol priestor kde neexistoval čas...a postupne sa nahromadila obrovská enegia a v vznikol vesmir
Čo si myslite ? Čo bolo pred vesmírom ???
Čo si myslite ? Čo bolo pred vesmírom ???
Niekto by si povedal že nič...Ale to nič nikde byť musí....
Ja si myslim že bol priestor kde neexistoval čas...a postupne sa nahromadila obrovská enegia a v vznikol vesmir
Re: Čo si myslite ? Čo bolo pred vesmírom ???
Moc slozite si to myslis 
a čo si mysliš ty ? Že nebolo nič a BUM > zrazu vesmir ???halfend napísal:Moc slozite si to myslis
ne ja si myslim ze vesmir je odjakziva...Lord_3D napísal:a čo si mysliš ty ? Že nebolo nič a BUM > zrazu vesmir ???
-
MisguidedAngel
Star
Je teoria, ze pred tymto vesmirom bol taky isty, ktory sa tiez rozpinal a rozpinal...po urcitej dobe sa zastavil rozpinat a znovu sa zacal zmrstovat az sa zmrstil tak uplne, ze neskor sa v malom priestore znovu nakumulovala velmi silna energia a prisiel druhy velky tresk atd...ale to sa dokazat samozrejme nikdy neda a clovek to nikdy nepochopi.
Podla mna, uvazovanie o tom, co bolo pred vesmirom je pre cloveka nad jeho chapanie. Pretoze clovek, ktory vie a ktory ma v sebe zakodovane, ze sa narodil a vie ze zomrie, cize je ohraniceny, nedokaze vstrebat a logicky vysvetlit a pochopit informaciu, ze nieco moze byt vecne alebo si rovnako nevie predstavit ako moze vyzerat "NIC" a podobne, lebo takmer 100 percent vsetkeho v jeho zivote sa sklada z materialnych, realne existujucich veci...
a rovnako je to aj s myslienkou, ze "velky tresk" a cely vznik vesmiru sposobil boh, resp. vyssia sila, co sa mne osobne v tomto pripade zda byt najschodnejsia cesta...
Podla mna, uvazovanie o tom, co bolo pred vesmirom je pre cloveka nad jeho chapanie. Pretoze clovek, ktory vie a ktory ma v sebe zakodovane, ze sa narodil a vie ze zomrie, cize je ohraniceny, nedokaze vstrebat a logicky vysvetlit a pochopit informaciu, ze nieco moze byt vecne alebo si rovnako nevie predstavit ako moze vyzerat "NIC" a podobne, lebo takmer 100 percent vsetkeho v jeho zivote sa sklada z materialnych, realne existujucich veci...
a rovnako je to aj s myslienkou, ze "velky tresk" a cely vznik vesmiru sposobil boh, resp. vyssia sila, co sa mne osobne v tomto pripade zda byt najschodnejsia cesta...
to znamena, ze veris v boha, o kt. sa pise v bibliikvint3 napísal:Je teoria, ze pred tymto vesmirom bol taky isty, ktory sa tiez rozpinal a rozpinal...po urcitej dobe sa zastavil rozpinat a znovu sa zacal zmrstovat az sa zmrstil tak uplne, ze neskor sa v malom priestore znovu nakumulovala velmi silna energia a prisiel druhy velky tresk atd...ale to sa dokazat samozrejme nikdy neda a clovek to nikdy nepochopi.
potom aj ze sa Boh v minulosti vela zjavoval, tak preco sa nezjavi aj teraz?
Ludia su stale rovnaky tak v tom nevidim problem.....
To je ale myslim uz na inu temu co sa tyka boha...=Erik= napísal:to znamena, ze veris v boha, o kt. sa pise v biblii![]()
potom musis aj to ze cela planeta bola pod vodou, a to by uz ludia urcite zistili...
potom aj ze sa Boh v minulosti vela zjavoval, tak preco sa nezjavi aj teraz?
Ludia su stale rovnaky tak v tom nevidim problem.....
Konkretne aku bibliu myslis?
Povedal som, ze sa mi to zda byt najschodnejsia cesta vysvetlenia...uz aj mnohi sucasni vedci dokonca zacinaju pripustat boha v mnohych otazkach co sa tyka vesmiru a tejto vedy...
Neviem, ci verim v boha cez rozlicne existujuce biblie alebo ine zdroje, skor som presvedceny o tom sam a vnutorne, na zaklade badania a skumania roznych prirodnych odveti, ze tu musel byt zasah vyssej sily aby vznikla taka nadherna planeta, ktora v "blizkom okoli" nema konkurenciu
A ako vies, ze ludia este nezistili ze tu bola voda?
Bol si sa niekedy pozret na Sandbergu pri Devinskej Novej Vsi? Je to chranene miesto a vies preco? Zisti si
-
mastermind
VIP
-
Kosh
King
- Kontaktovať používateľa:
nebavime sa o big bangu, bavime sa o jave, ktoremu sa vravi big bang, ale ktory je chybne vykladany ako vznik časopriestoru - v skutočnosti bol pred naším vesmírom iný vesmír, a pre ním iný atď. a ten prvý stvoril chuck norris - a nikto mi nikdy nedokáže že nemám pravdu, to je na týchto teóriách sranda