rozmyslam nad novym telefonom a ked som tak uvazoval co od neho pozadujem, zistil som, ze hlavne xcem aby bol maly a lahky,...
takze ake poznate malicke a lahke telefony za rozumne ceny (akoze nexcem tu pocut ze japonci vyrobili uzasne extralahky telefon, proste myslim telefony co sa seriovo vyrabaju, ziadne prototypy)
Napríklad Motorola L7 je tenký a ľahký mobil klasického I-tvaru. Ak chceš niečo zatvaracie, tých je viac, ale designom sa mne osobne celkom páči Siemens SL75
//edit: a to 94g je akože veľa? tak napíš koľko gramov má mať.. lebo ten siemens čo som dal má až 99g ale mne sa nezdá ťažký
//edit2: a ešte aj závisí akej cenovej hladiny má byť. Ja som dal tú moto a siemens čo sú také normálnejšie pre bežných zákazníkov na paušál, ale ten tvoj je asi z vyššej triedy
Nokia 6100 - jeden z najmensich a najlahsich telefonov od Nokie a aj celkovo. Dokonca rozmerovo +- rovnaka ako Nokia 8210 a o 3g lahsia. Pokial nepotrebujes vselijake pi*ov*** ako Symbian, fotak atd. ale ide ti cisto o rozmer a vahu, tak toto je telefon pre teba
audiotrack napísal:Napríklad Motorola L7 je tenký a ľahký mobil klasického I-tvaru. Ak chceš niečo zatvaracie, tých je viac, ale designom sa mne osobne celkom páči Siemens SL75
//edit: a to 94g je akože veľa? tak napíš koľko gramov má mať.. lebo ten siemens čo som dal má až 99g ale mne sa nezdá ťažký
ta motorola sa mi nepaci, a ten siemens, no, teraz mam telefon 68g a rozmery 80mm*40mm*22mm
t0m4s3 napísal:Nokia 6100 - jeden z najmensich a najlahsich telefonov od Nokie a aj celkovo. Dokonca rozmerovo +- rovnaka ako Nokia 8210 a o 3g lahsia. Pokial nepotrebujes vselijake pi*ov*** ako Symbian, fotak atd. ale ide ti cisto o rozmer a vahu, tak toto je telefon pre teba
hej, len ta 6100 sa uz nepredava a nexcem kupovat pouzity telefon, teda to sa predavalo co si ja pamatujem tak pred 3-4 rokmi a ja hladam nieco nove
alebo potom skús Samsung X460 alebo Nokia 6111 tie sú malé, ale na tvoj vkus asi "ťažké" ale mám taký dojem, že dnešné mobil váhovo nejdú do nejakých malých extrémov. Ak to má mať foťák a všetky moderné funkcie, tak okol tých 90g sa to bude asi vždy pohybovať
TAK KED JA SOM POROVNAVAL MOBILY
TAK Motorola L7 JE MOC TAZKY(TO JE KOLI TOMU LEBO MA KOVOVY KRYT) DOKONCA JE TAZSI AKO MOJ K600i
MOJ KAMOS MA TEN BenQ-Siemens EL71 A JE CELKOM V POHO
ešte som našiel jednú srandu, volá sa to že Pantech PG-3500 a má rozmery 92,7 x 45 x 16,8 mm a váhu 75g. Je to z tých novších, pretože má napríklad 1,3Mpix foťák s bleskom, BT, 20MB pamäť + karty, MP3...
..tiez pozeram pre osqa nieco male a lahke.. mal 8210, teraz 6111.. a chce nieco podobne, ale novsie.. po vyklapacke bars netuzi.. este by mozno bral slider ako uz spominany benq.. ale.. no naozaj niet z coho vyberat.