My Chemical Romance
-
XilleR
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
My Chemical Romance
Stiahol som si ....ehm teda "kupil" som si
album od My Chemical Romance ...zda sa mi byt celkom super, co myslite vy? http://www.mychemicalromance.com/indexA.html
MCR
Hmm tak MCR
je super super kapela:D proste je to super
hmmm a Tie ich 3 CD + DVD je fakt fakt super: D hmmm proste je to super skupina ktora si zasluz super uznanie
hmm ale inak nepouziala som slovo super nejako privela krat????hmmm ani nie :DD
taze je to super a Frank Iero je fakt sexi chlap
tak sa majte a pocuvajte :DD cmuuuuuuuuuk

-
mirak2
Hardcore addict
co sem tahate Tokio Hotel?!? akoze vidite typka co ma cierne vlasy a bledy tvar ta prve co vas napadne je Tokio Hotel?!?
My CHemical Romance je jedna peckova kapela..Helena, Ghost Of You, I am not okay, Vampires will never hurt you, a aj novinka Welcome to the black parade to su asi najlepsie songy od nich..
btw spevak Gerard sa dal prefarbit na blond http://upload.wikimedia.org/wikipedia/e ... CR_new.jpg
My CHemical Romance je jedna peckova kapela..Helena, Ghost Of You, I am not okay, Vampires will never hurt you, a aj novinka Welcome to the black parade to su asi najlepsie songy od nich..
btw spevak Gerard sa dal prefarbit na blond http://upload.wikimedia.org/wikipedia/e ... CR_new.jpg
-
miki690
Medium Professional
JJ je to aj v tom videu co som tam dal ... btw ja som s tokio hotel nezacal ... na to tu je ina tema ...mirak2 napísal:co sem tahate Tokio Hotel?!? akoze vidite typka co ma cierne vlasy a bledy tvar ta prve co vas napadne je Tokio Hotel?!?
-
pinacolada
Guru wannabe
-
fikus-kukis
Guru wannabe
-
mirak2
Hardcore addict
ta cosi to od metalcoreu asi tak vzdialene ako Tokio hotel uz ked to tu niekto zaplietol
MChR hraju nejaky tvrdsi rock by som povedal
MChR hraju nejaky tvrdsi rock by som povedal
wikipedia napísal:The band has been described variously by the media as "emo", "indie", "pop punk" and "post-hardcore". The band themselves have described their music as simply "rock" or "violent, dangerous pop", as well as rejecting the term "emo" to describe their style.
Hmm sice som nepocul tento novy album ale ich prvy z roku 2002 (ten nazov je dlhy nece sa mi ho pisat
) a celkom zaujimave...Neni to zle ale ani uplna shupa niektore pesnicky su dost dobre,ine slapu menej...Ale ako prepacte..Porovnavat TOkio hotel v tejto teme moze iba naprosty amater a neznalec OMG
TH neni hudba to je komercne vyflusnuta sracka zalozena na "image??" a vzhlade tej teplej kapeli... Naopk MCR si myslim co sa tyka hudby (Vzhlad neriesim
) hraju velmi slusnu zmes pop-rocku,pop -punku a kde coho ineho... POcuvat sa to rozhodne da a zatial sa mi ich prvy albmu velmi lubi..Asi sosnem ten najnovsi potom sa podelim o dojmi...
-
pinacolada
Guru wannabe
-
mirak2
Hardcore addict
urazka zdraveho rozumupinacolada napísal:neurazajte mi tu metalcore.najdite si vo wikipedii konecne co je to lebo nazvat MChR metalcorom je urazka dobrej hudby
emo je synonymom vsetkeho zleho v hudbe? lebo mi to tu tak pripadapinacolada napísal:ja by som povedal ze je to EMO.spevak ma priskripnute gule asi ked tak skrieka a gitaristi mali gitaru prvy raz v ruke asi tak pred rokom.plus ten ich image.velmi similar to TH.ved kazda druha "hardcore" azetacka ich ma v albume
podla wikipedie je emo okrem MChR aj Fall Out Boy a Story Of The Year co sa mi bars nezda lebo to su 3 tak odlisne kapely
-
pinacolada
Guru wannabe