Odomknutie pipelines pri Inno3D 6800LE AGP DDR3 256 MB

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
Stando
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Stando »

misokgb napísal:Mozes pichnut aj 24pin, ten konektor je tak robeny, ze tam mas 20pin + 4 odnimatelne + 4 piny na P4 konektor... Takze mozes kupit aj 24pin konektor, a 350W Fortron tu zostavu utiahne s velkym prehladom ;)
ten 24pin som kcel vedet preto ze ak by bol v buducnosti novy komp s doskou ktora ma 24pin aby som nemusel novy kupovat, aj ked dovtedy uz moze narocnost komponentov stupnut... neviem...
a nevadi ze v tej alze pisu ze minimalne 400W zdroj pre 6800XT ze?
asi zoberem Fortron 350...

Kód: Vybrať všetko

http://computerstore.sk/zbozi/fortron-350w-ln-12fan-pfc-p4-24pin-fsp350-60thn-p/detail.aspx?p=z:53194
Model FSP350-60THN-P je model, určený pro domácí i pracovní stanice, maximálním výkonem 300W zvládne zásobit i výkonnější grafický subsystém a na odběr náročné procesory. Cely popis link vyssie...

tak ma 350 alebo 300?
pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

http://www.fsp-group.com.tw/english/1_p ... &proid=213

podla vyrobcu ma 350w tak hadam vedia čo robia.
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Ber 350W 120mm, len nie Economy line. Bude to v pohode :wink:
Stando
Star
Star

misokgb napísal:Ber 350W 120mm, len nie Economy line. Bude to v pohode :wink:
economy line je to EC? som myslel ze je to Eurocase
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

stanlord napísal:economy line je to EC? som myslel ze je to Eurocase
NIEEEEE, EC = EuroCase, radsej nebrat... Economy Line je edicia Fortronov urcena skor do kanclu... :!: :wink:
Stando
Star
Star

misokgb napísal:NIEEEEE, EC = EuroCase, radsej nebrat... Economy Line je edicia Fortronov urcena skor do kanclu... :!: :wink:
jaaaj, no nevidim to v popise Fortrona napisane tak snad nebude Economy Line.... pripadne hod link z computerstor.sk ktory presne mam brat

takyto si myslel?
Economický ATX2.0 zdroj Fortron ATX-400PNF je full ATX zdroj s revolučním 12cm ventilatorem..........

neviem ci brat bluestorm alebo normalny...

computerstore.sk
a bolo by neprijemne ak by som zistil ze Fortron 350W na 6800LE DDR3 nestaci. to radsej potom 400W ale ten je ekonomicky, neviem co tym myslia
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

stanlord napísal:jaaaj, no nevidim to v popise Fortrona napisane tak snad nebude Economy Line.... pripadne hod link z computerstor.sk ktory presne mam brat

takyto si myslel?
Economický ATX2.0 zdroj Fortron ATX-400PNF je full ATX zdroj s revolučním 12cm ventilatorem..........

neviem ci brat bluestorm alebo normalny...

computerstore.sk
a bolo by neprijemne ak by som zistil ze Fortron 350W na 6800LE DDR3 nestaci. to radsej potom 400W ale ten je ekonomicky, neviem co tym myslia
http://computerstore.sk/zbozi/fortron-3 ... ?p=z:53194 :wink:
Stando
Star
Star

a pozeram este blue storm...
a ten co si mi dal link, on utiahol by aj 6800 GT (nie LE, ale GT)???
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Bluestorm je dobry, ale aj dost drahy. Ak nemas vela penazi tak ten co som ti dal ja, ten utiahne aj GTcku 8) :wink:
Stando
Star
Star

misokgb napísal:Bluestorm je dobry, ale aj dost drahy. Ak nemas vela penazi tak ten co som ti dal ja, ten utiahne aj GTcku 8) :wink:
no je skoro o 400 drahsi co pri sume 1300 uz neni az taky rozdiel, s peniazmi som si to rozmyslel... pripadne mozno mi poradia v obchode ale kazdopadne to vyzera na fortron 350W, bo ten 400 je "ekonomicky" takze to bude asi economy line...
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

stanlord napísal:no je skoro o 400 drahsi co pri sume 1300 uz neni az taky rozdiel, s peniazmi som si to rozmyslel... pripadne mozno mi poradia v obchode ale kazdopadne to vyzera na fortron 350W, bo ten 400 je "ekonomicky" takze to bude asi economy line...
No neviem, ekonomicky neznamena totiz economy line podla mna... Sak to sa spytaj v predajni, ale radsej by som bral 350W - pretoze aj v buducnosti ak spravis upgrade, tak myslim, ze bude jedno ci mas 350W alebo 400W, pretoze budes asi potrebovat este viac nez 400W. A ta 350ka utiahne toho fakt, ze dost :wink:
Stando
Star
Star

ozaj a este mam Ram 768MB 400Mhz CL2.5, co nie je vela no ak by som upgradol na 1 - 1,25 GB, v pohode by to ten zdroj zvladol ze?
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

2 stanlord
to je v priemere len + 10W
Stando
Star
Star

no bol som v obchode. vysvetlil som im ze ako mi ide 6600GT pomaly a povedali mi ze pokial mi neblbne obraz, niesu artefakty a podobne veci, tak moj aktualny zdroj tuto moju 6600GT stiha utiahnut, no a poradili mi taku podla mna blbost ze si mam preskenovat komp Spyware doctorom lebo ze adaware mi nic nezachyti. takze ze to moze by t spywarom ze grafika ide pomaly... no ja sa na to asi :censored:
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Samozrejme som to spominal... Ak mas cisty windoze, ziadny problem virus/registre, pripadne HW nekompatibilita tak to robi zdroj ;) Nahod cisty windoze skus naku hru, alebo 3dmark, najlepsie bez netu najprv... :wink:
Stando
Star
Star

misokgb napísal:Samozrejme som to spominal... Ak mas cisty windoze, ziadny problem virus/registre, pripadne HW nekompatibilita tak to robi zdroj ;) Nahod cisty windoze skus naku hru, alebo 3dmark, najlepsie bez netu najprv... :wink:
ved toto som robil, bohuzial som to predavacovi nepovedal... moja chyba.... :smt022 takze tak neviem co mam robit, ak by som vedel ze zdroj zabere hned ho berem.... alebo mozno byt nejak vadna ta grafa 6600GT? bo aj kamosovi ide pomaly, dokonca pomalsie ako mne... a ma takmer identicku zostavu (rovnake cpu, zdroj, dosku nevim) :new04:
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Moze ist o nekompatibilitu, pripadne nekomp. ovladacov... Skus ine verzie ovladacov a aspon si skus od niekoho pozicat lepsi zdroj, alebo tu grafiku vyskusat este v nejakom inom kompe... :wink:
Stando
Star
Star

misokgb napísal:Moze ist o nekompatibilitu, pripadne nekomp. ovladacov... Skus ine verzie ovladacov a aspon si skus od niekoho pozicat lepsi zdroj, alebo tu grafiku vyskusat este v nejakom inom kompe... :wink:
skusal som vsetky mozne kombinacie driverov, mimochodom u ludi ktorych by som mohol vyskusat nikto nema taky kvalitny zdroj ako fortron, alebo obycajny silnejsi ako 350W... neviem co to brzdi... zeby doska???... vidim to na predanie 6600GT, kupenie tej 6800LE DDR3 / X1600 Pro, a ak aj tie pojdu pomaly tak my povedali ze vymenia za iny menej vykonny model aby som neminul peniaze, a popytam sa aj v inom shope cim to moze byt...
Stando
Star
Star

chcem sa opytat, vyrabaju sa 6800LE DDR3 pre AGP aj s jadrami NV41??? Lebo o PCIe viem ze sa vyrabaju s jadrami NV41, ale u AGP verzie tejto karty si nejsom isty ci sa vyrabaju s jadrami NV41...
Stando
Star
Star

Inak som sa pytal v obchode, a som im povedal ze mam chipset SiS746 a potom povedal ze to moze spomalovat 6600GT, ze je to zly cipset a pod. Tam moze byt zle nastavene FSB alebo ako, IRQ - grafike som pridelil samostatne IRQ, to co zdielala som odstranil...
Napísať odpoveď