Nevyhodou botulotoxu je som pocul ze ak si to raz pichnes, tak potom este par davok potom musis zobrat, nakolko je to toxin. Moc o tom neviem no uz len toto by ma odradilo.
Podla toho co som o tom pocul ja, neodporucal by som. Pomerne drahe, udajne dost bolestive,... a ucinok je cca na 4-6 mes. (individualne). V BA sa to aplikuje napr. v Ustave lekarskej kozmetiky (Petrzalka- Drazdiak). Treba sa vsak poradit s lekarmi...
uz sa to tu riesilo, je to ten klobaskvy jed, myslim najprudsi znamy jed, smrtelna davka je extremne nizke mnozstvo. Injekcia vychadza myslim okolo 5 litrov,ale nie som si isty. Inak na podpazusie a celkovo na potenie je velmi spolahlivy Driclor
Pot zacne zapachat, ked sa zacne rozkladat, chlpy maju tu funkciu, ze tych par kvapiek zadrzia, ak tam nie su, hned to steka, su z toho mlaky na tricku, smrdi to tak ci tak. Proti zapachu treba mat urcite hygienicke navyky.
To, ze sa oholeny clovek menej poti, je hlupost.
jj a ak by si investoval tak existuju aj butulexinove injekcie (neviem ci je to spravne) ale pozeral som nejaky magazin ze nemka mala taky problem, proste brutal a az to jej pomohlo...
Holubar napísal:Pot zacne zapachat, ked sa zacne rozkladat, chlpy maju tu funkciu, ze tych par kvapiek zadrzia, ak tam nie su, hned to steka, su z toho mlaky na tricku, smrdi to tak ci tak. Proti zapachu treba mat urcite hygienicke navyky.
To, ze sa oholeny clovek menej poti, je hlupost.
Suhlas, je to hlupost. Na druhej strane to moze byt pekny placebo efekt
dair napísal:jj a ak by si investoval tak existuju aj butulexinove injekcie (neviem ci je to spravne) ale pozeral som nejaky magazin ze nemka mala taky problem, proste brutal a az to jej pomohlo...