Futbal: MS 2006 v Nemecku

O športe...

Kto to podla vas vyhra???

Brazilia
83
42%
Argentina
11
6%
Holandsko
5
3%
Taliansko
31
16%
Anglicko
14
7%
Francuzsko
23
12%
Niekto iny
29
15%

Celkom hlasov: 196

Holubar
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Lewis napísal:chudak trezegeut, teraz to budu vsetci hadzat nanho, a pritom to najviac dosral zidane. a tu jedenastku nekopol zle!
a co posral zidane?ukoncil karieru po svojom, co je koho po tom?
Trezegeut zlyhal na plnej ciare, nechapem, ako ho mohli po jeho vykonoch na tychto MS vobec pripustit k tak dolezitemu kopu. Nosit vodu, to moze...tam patri
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

Holubar napísal:a co posral zidane?ukoncil karieru po svojom, co je koho po tom?
Trezegeut zlyhal na plnej ciare, nechapem, ako ho mohli po jeho vykonoch na tychto MS vobec pripustit k tak dolezitemu kopu. Nosit vodu, to moze...tam patri
kvôli takým ako si ty som dúfal, že david tú penaltu dá. počas celého turnaja nemal dôveru trénera, a aj dnes len striedal. hral nejakých 20 min, a bum ho tam :arrow: choď kopať penaltu vo finále MS. zrazu mu dôveroval? nie!!!!!!! to len aby mal na koho p*č*v*ť, tak ako ty teraz.
saj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa saj »

omg,skoda Francuzska...Aj po tom Zidanovom zakzoku som im stale fandil a dufal som, ze vyhraju,ale opak sa stal pravdou :? Trezeget :roll:
prask
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa prask »

uz jak sa trezeguet rozbiehal (pomaly od polky ihriska) som nieco take tusil ze neda, no co uz stava sa. fandil som francuzom ale viac ako celeho francuzska mi je luto zidana :cry:
idem pohladat nejake jeho vyjadrenia k tomu.

edit// frank ribery je pre mna najlepsi hrac majstrovstiev
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

TALIANSKO GRATULUJEMEEE !!! Vysiel mi tip tu na hojku, ked som ich pred majstrovstvami oznacoval :) Aj ked tento zapas neboli lepsi celkovo si to zasluzili viacej ako Francuzi. Trezegueta je luto. je to moj najobulubenejsi hrac Francuzska. Zidane je chudak. Kapitan nemoze daco hentake spravit. Vsimli ste si ze ked odchadzal do satne uz mu to doslo ? A neviem preco sa mi zda ze Malouda je taky isty filmar jak C.Ronaldo...bol to uuplne takyy isty zakrok. Muz zapasu: Marco Materazzi. Ten bol vazne pri vsetkom dolezitom :)
XilleR
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa XilleR »

Fandil som Brazilii - vypadli, potom Portugalsku - vypadli a prehrali aj o tretie miesto a vo finale som fandil Francuzom, tak to uz bolo takmer iste ze to prehraju :?
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

XilleR napísal:Fandil som Brazilii - vypadli, potom Portugalsku - vypadli a prehrali aj o tretie miesto a vo finale som fandil Francuzom, tak to uz bolo takmer iste ze to prehraju :?
neber si to tak, ty za to nemôžeš :lol:
johny17
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa johny17 »

zaujimave ze o riberym som este nepocul ale hra super...no ten Trezeguet nastval aj mna...Zidanov zakrok som nevidel...
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

johny17 napísal:zaujimave ze o riberym som este nepocul ale hra super...no ten Trezeguet nastval aj mna...Zidanov zakrok som nevidel...
Tomu ver!! :shock: Ribery tam behal jak blazon a este k tomu to malo aj hlavu a patu! Skvely hrac :aasmile1:
=Erik=
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa =Erik= »

mozno keby Zidan nespravil to co spravil kopal by penalty, a podla mna by urcite dal gol :arrow: Francuzsko by Vyhralo!!!!!!!!!!!!!!!!! :?
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Holubar napísal:a co posral zidane?ukoncil karieru po svojom, co je koho po tom?
Pekne debilny nazor ...
Dolezity kop vedia kopat dokonca lepsie obrancovia a menej dolezity hraci
Ze zobrat obcianstvo a vystvat z krajiny ? Ten dosiahol toho tolko co sa tebe ani nikdy snivat nebude

Co posral Zidane ..?? To co spravil bolo obycajne chudactvo z jeho strany , nasledkom obrovskeho stupania slavy do hlavy .. ked si napisal co je koho po tom?? Co je uz teba potom ( prosteho slovaka ) co maju robit s Trezegeutom :?: :!:

A s tym nosenim vody...to je dost trapne z tvojej strany absolutneho amatera

Ovela vacsi hraci nepremienaju penalty , ale po tvojom by asi penalty mali koncit 1000:1000 vsak ... lol
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

Trezegeut ma nosit vodu? :lol: :smt044
To si trocha prehnal, ved je to jeden z najlepsich strelcou sucastnosti, akurat mava dost zraneni, ale ked je zdravi je nezastavitelny.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

krija napísal:tak toto boli asi tvoje 1. MS vo futbale :)
nie uz moje tretie ale prve si nepametam vobec !!! :)
Saq.utd
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Saq.utd »

kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Vsetci tu kritizjete Zidaneho, ale neboli ste tam a nemate sajnu k comu tam doslo a preco to spravil. Predstavte si ze s te kapitan narodneho timu, cely narod caka co urobite, je predlzenie, pomali sa schyluje k rostrelu, a este k tomu sa lucite s karierov, nervy pracuju na plne obratky a rozculila by vas aj ta najmensia hlupost. Samozrejme ze toho neospravedlnuje, ale tak ako povedal Domenech da sa to pochopit. Ja si myslim ze Zidane bol obrovsky prinos pre tento futbal bez ohladu na to co spravil. Priviedol francuzko k titulo majstra sveta v roku 1998, vyhral s nimi aj majstrovstva europi, vyhral Ligu majstrov atd. Je to velky hrac a vzdy bude. A inac ja by som tam skorej obvinoval Materazziho, na co vlastne provokuje, na kyho boha to robil, taketo veci by tiez mali trestat.
No co uz skoda ze taky dobry hrac otchadza zo svetoveho futbalu.
Lewis
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lewis »

kali520 napísal:Vsetci tu kritizjete Zidaneho, ale neboli ste tam a nemate sajnu k comu tam doslo a preco to spravil. Predstavte si ze s te kapitan narodneho timu, cely narod caka co urobite, je predlzenie, pomali sa schyluje k rostrelu, a este k tomu sa lucite s karierov, nervy pracuju na plne obratky a rozculila by vas aj ta najmensia hlupost. Samozrejme ze toho neospravedlnuje, ale tak ako povedal Domenech da sa to pochopit. Ja si myslim ze Zidane bol obrovsky prinos pre tento futbal bez ohladu na to co spravil. Priviedol francuzko k titulo majstra sveta v roku 1998, vyhral s nimi aj majstrovstva europi, vyhral Ligu majstrov atd. Je to velky hrac a vzdy bude. A inac ja by som tam skorej obvinoval Materazziho, na co vlastne provokuje, na kyho boha to robil, taketo veci by tiez mali trestat.
No co uz skoda ze taky dobry hrac otchadza zo svetoveho futbalu.
A ja si myslim keby tateto nieco spravil niejaky priemerny hrac tak si tak skoro v narodaku nezahra, ale zidan keby pokracoval v kariere by mozno dostal stop na jeden dva zapasy ak vobec,o tom to je. proste neospravedlnitelne.
Dead_Warrior
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dead_Warrior »

Ja som niekde pocul uz neviem dke ze ten Materazi povedal Zidanovi ze jeho sestra je slapka :roll:
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

presne tak... spravil to co spravil, kazdy robi chyby... a bola to celkom haluz... a nikto z nas nevie, co bolo za tym, mne by sa pacil taky koniec kariery... cista haluska... a podla mna vobec nestrati fandov, ved bol a je skvely... to by bolo co za fanusikov, ze kvoli jednemu preslapu ho nenavidia, to su debili, ale kolko predtym dokazal, nalozil mu jak sa patri... respekt ZiZu :twisted:
charon71
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa charon71 »

Lewis napísal:A ja si myslim keby tateto nieco spravil niejaky priemerny hrac tak si tak skoro v narodaku nezahra, ale zidan keby pokracoval v kariere by mozno dostal stop na jeden dva zapasy ak vobec,o tom to je. proste neospravedlnitelne.
Pozri sa Cufre co nakopol nemca medzi nohy po zapase v ktorom ani nenastupil dostal stop na 4 zapasy, Rodrigez dostal za skok stop na 2 zapasy, to su standartne tresty a aj ked Zidane konci dostane urcite trest tiez. To ze by si priemerny hrac uz v narodnom time nezahral vyplyva z toho ze je lahko nahraditelny, kdezto Zidana nemaju cim nahradit.
allias
Star
Star

Príspevok od používateľa allias »

Dead_Warrior napísal:Ja som niekde pocul uz neviem dke ze ten Materazi povedal Zidanovi ze jeho sestra je slapka :roll:
A co ked naozaj je. :lol:
Napísať odpoveď