DJ-stvo
-
Explo!D
Darca
- Kontaktovať používateľa:
DJ-stvo
Thak neviem ci uz tu tato tema bola ,ked nie otvaram tu jednu co bude zahrnat vsetko okolo tochto oboru. mate radi DJov,mate radi mixovanie pesnicok?Ja osobne mam dance a trance velmi rad. Jake znacky repraky mate najradsej,Jake pouzivate? Ja mam najradsej pioneeri.Mate dymostroj alebo laser/lasere povedzte
- Prílohy
-
- sl-dz1200.jpg (93.95 KiB) 1362 zobrazení
-
jin
VIP
Nefim ci by to radsej nemalo ist do sekcie hudba, ale budis
DJ-stvo mam ako obor rad a mam k nemu velmi blizko, nakolko sa dost venujem hudbe, z reprakov najviac doverujem znacke PIONEER a BOOSE, sluchatka KOSS (bezkonkurencne!!!) co sa tyka aparatury tiez PIONEER alebo YAMAHA. Z hudby co sa tyka mixovanych veci mam najradsej veci so zakladom z klasiky, hodene do nejakej fajn dynamickej techno atmosfery aj s nejakymi povodnymi pasazami. Osobne vsak takuto hudbu neprodukujem.
DJ-stvo mam ako obor rad a mam k nemu velmi blizko, nakolko sa dost venujem hudbe, z reprakov najviac doverujem znacke PIONEER a BOOSE, sluchatka KOSS (bezkonkurencne!!!) co sa tyka aparatury tiez PIONEER alebo YAMAHA. Z hudby co sa tyka mixovanych veci mam najradsej veci so zakladom z klasiky, hodene do nejakej fajn dynamickej techno atmosfery aj s nejakymi povodnymi pasazami. Osobne vsak takuto hudbu neprodukujem.
-
audiotrack
VIP
-
tomexx
King
Na fyzike sme sa na gympli ucili, ze ludske ucho dokaze zachytit zvuky o frekvencii od cca 16Hz do cca 16kHz. Tak teraz neviem co si mam o tom mysliet. Tak teraz neviem ci mat tych 40kHz je skutocne uzitocne alebo je to len reklamny tah ucinkujuci na ludi ktori na fyzike spali...jin153 napísal:audiotrack:ty kokso!! klobuk dolu pred tymi sluchatkami!!
Frekvencny rozsah ze 5 - 40000 Hz wow!!!
a som si myslel ze moje kossy s rozsahom 10 - 20.000 Hz su bohvieaka pecka
-
jin
VIP
fuuha...to by som aj ja rad vedel..tomexx napísal:Na fyzike sme sa na gympli ucili, ze ludske ucho dokaze zachytit zvuky o frekvencii od cca 16Hz do cca 16kHz. Tak teraz neviem co si mam o tom mysliet. Tak teraz neviem ci mat tych 40kHz je skutocne uzitocne alebo je to len reklamny tah ucinkujuci na ludi ktori na fyzike spali...
-
psycho
Medium Star
tak zabavka naprikladko na tomto plus nejake doplnky hh
a nesom zadni dj
k tym slucham asi tolko ze z vacsim rozsahom bude asi cistejsie, prosto kvalitate
a nesom zadni dj
k tym slucham asi tolko ze z vacsim rozsahom bude asi cistejsie, prosto kvalitate
- Prílohy
-
- xata.rar
- playeri a mix
- (1.28 MiB) 208 stiahnutí
sluchadla KOSS za 800 sk sa mi znicili behom 4 mesiacoujin153 napísal:Nefim ci by to radsej nemalo ist do sekcie hudba, ale budis![]()
-
audiotrack
VIP