ale aj tak to nieje uplne to iste ... podla ma je asi ajlepsia okia ale v je asi aj najlepsia v kazivosti .. eviem ako ostatny ale me sa skoro vsetky nokie dosraly ... vsetky az na 3510i sly opravit ... a este aj iektore motoroly su delcela v poho .... a najhorsi BEQ SIMES/SIEMENS/BENQ
teoria relativity v praxi. skusme sa opytat, ktory praci prasok lepsie perie? odpoved na moju otazku je rovnako relativna ako odpoved na otazku v teme.
siemens nie je rozhodne shit.jeho moznosti vlastnej upravy ako dumb phonu su bezkonkurencne.patche,vlastne ikony,menu celeho tel prerobene na nepoznanie...horsie je na tom so stabilitou softu a displejmi.inak pomer cena/vykon je tiez bezkonkurencny
Dost primitivne a subjektivne formulovana otazka....ale budiz. Dal som hlas Sony Ericsson (nie Erikson). Dovod: Oproti najdostupnejsim znackam cenovy a kvalitativny kompromis. Napr. v porovnani s Nokiou intuitivne zrozumitelne menu za rovnaku, dokonca nizsiu ceny bohatsie vybavenie....Ericsson ma tradiciu v mikrovlnej elektronike....
podla mna je celkom v poho samsung co sa tyka displejov, aj nokia je tlak , ale sam mam siemens a preto viem ze je to shit. mam S 65 a v pomalosti nema konkurenciu, tak isto v pomalosti aj ked som niekde cital ze seria S 65 je nevidarena, aj ked na druhej strane ma pomerne vela moznosti vzhladom na cenu
Johnnny napísal:podla mna je celkom v poho samsung co sa tyka displejov, aj nokia je tlak , ale sam mam siemens a preto viem ze je to shit. mam S 65 a v pomalosti nema konkurenciu, tak isto v pomalosti aj ked som niekde cital ze seria S 65 je nevidarena, aj ked na druhej strane ma pomerne vela moznosti vzhladom na cenu
co je s65?pomaly?bud konkretnejsi,v com je pomaly?a aky mas fw?
klames!!! mal som se a zeby som nechcel inu znacku...mne na se napr strasne vadi,ze displej ma fajn rozlisenie a pri pisani mas 4riadku.je*e ma,ked to vidim a vrazdil by som za to.
mas uplnu pravdu, SE podla mna nema konkurenciu, super displej, mnoho funkcii, krasny dizajn, dobra podpora a velmi prijatelne ceny... ostatne znacky sa mozu schovat
Odkedy maame doma mobily tak inyy ako Ericsson/Sony Ericsson sme este nemali. Jednoduche ovladanie prijemna vaha dopohody dizajn. Nokia nikdy!! otrasnejsie ovladanie som nezazil
P.S. : akoze to aky mantaak piisal ze "erikson" ??!! Si to oprav prosiim ta.