No to niesi sammirak2 napísal:obcas som zalagovane sny z CS1.6normalne v snoch mi lagovalo
to ze som behal po KE a strelal to bolo vedlajsie hlavne ze mi to lagovalo
:D:D
Hrabanie/stavy z PC :)
Tak presne toto sa stava aj mne, a nielen to, napriklad si robim veceru a chcem dat Ctrl+C a Ctrl+V aby som toho mal viacmek napísal:omg viem ze je o tom taky vtip, ale mne sa to normalis stava: ze po dlhom drteni mam nesikovne ruky a ked nieco rozsypem, rozlejem atd. tak hned hladam Back alebo Undo![]()
![]()
-
dair
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
tak ja sa tu pekne na vas zabavam a pri poslednom prispevku mi zmrzol usmev lebo som prave dostal mensi flashback ze sa mi sem tam zda ze som zacul nejaky ten sound z WINU, najme to tukanie ked otvaras nove okna a ine special FXsafan napísal:ja som parkrat pocul uvodnu zvucku windowsu v hlavicke...ale inak v poho
-
Maiki
Medium Expert
aj ja
mne sa stalo, ze som to cez vikend prehnal s NFS Underground a potom v pondelok rano okolo pol siedmej tahal do roboty do kosic smerom od SNV a niekde okolo kosickej belej je taka kvazi rovinka... pocuval som hudbu z NSF U a pristihol som sa, ze zo svojej starej skody 105L sa snazim vymackat viac ako len 130 !!!!! km/h ...skoro mi vyhodilo motor.... a ked som zlozil nohu z plynu, tak mi to este za jazdy zdochlo, a musel som spomalit a nahodit motor.....
A ked som mal asi 12 rokov a starucku 486 DX4 so 4MB RAM, tak som asi 14 hodin drvil descent... a optom mi este len hvizdalo... asi dva dni ma bolela hlava
a sem tam po dodrteni GTA SA sa mi v aute stavalo, ze som mal chut niekoho zrazit, pripadne vybehnut a zobrat auto inemu ...
A ked som mal asi 12 rokov a starucku 486 DX4 so 4MB RAM, tak som asi 14 hodin drvil descent... a optom mi este len hvizdalo... asi dva dni ma bolela hlava
a sem tam po dodrteni GTA SA sa mi v aute stavalo, ze som mal chut niekoho zrazit, pripadne vybehnut a zobrat auto inemu ...
-
Andi_Cibula
Addict
Ja som kedysi občas mával sny spojené s hrami, nespomínam si teraz o aké hry išlo, len viem, že tie sny mali spojitosť s tým čo som videl na obrazovke.
V reallife sa mi zasa stávalo, že som sa snažil pri činnostiach s nejakými predmetmi použiť ľavé mišítko (The Sims 2), ďalej som mal tendenciu hľadať stredné tlačítko myši (otáčanie pohľadu v The Sims 2 a v GTA:SA), alebo som sa snažil uložiť postup v živote.

Edit: Ešte tak trochu mierne OT, ale čiastočne to súvisí:
Niekedy sa mi stane (aj v súčasnosti), že keď sa ráno zobudím, tak sa mi zdá, že počujem, alebo mám proste v mysli nejakú pieseň, ktorú som nedávno počul a nejako sa mi podvedome dostala do hlavy, či už melódia, alebo text. Toto sa mi napr. stalo, že som si stále predstavoval melódiu skladby Linkin Park - With you alebo LP - Easier to Run. Ďalej to boli slová z Metallica - Nothing else Matters
a potom ešte LP - Papercut, konkrétne tieto Mikove slová:
The face inside is right beneath your skin !
The face inside is right beneath your skin !!
The face inside is right beneath your skin !!!
V reallife sa mi zasa stávalo, že som sa snažil pri činnostiach s nejakými predmetmi použiť ľavé mišítko (The Sims 2), ďalej som mal tendenciu hľadať stredné tlačítko myši (otáčanie pohľadu v The Sims 2 a v GTA:SA), alebo som sa snažil uložiť postup v živote.
Edit: Ešte tak trochu mierne OT, ale čiastočne to súvisí:
Niekedy sa mi stane (aj v súčasnosti), že keď sa ráno zobudím, tak sa mi zdá, že počujem, alebo mám proste v mysli nejakú pieseň, ktorú som nedávno počul a nejako sa mi podvedome dostala do hlavy, či už melódia, alebo text. Toto sa mi napr. stalo, že som si stále predstavoval melódiu skladby Linkin Park - With you alebo LP - Easier to Run. Ďalej to boli slová z Metallica - Nothing else Matters
a potom ešte LP - Papercut, konkrétne tieto Mikove slová:
The face inside is right beneath your skin !
The face inside is right beneath your skin !!
The face inside is right beneath your skin !!!